Waarom jouw camper matras aan vervanging toe is

Voeten met sokken in een kleine camper

Gepubliceerd door:
Mark

De vakanties lijken steeds duurder te worden en op deze manier gaat er voor veel mensen veel lol vanaf om nog naar het buitenland te vliegen of om lekker een hotel aan de Nederlandse kust of op een van de waddeneilanden te pakken.

Dit betekent dat er veel mensen besluiten om toch maar thuis te blijven en er maar gewoon dagjes op uit te gaan, maar andere mensen kiezen er toch voor om een caravan of een camper aan te schaffen. Dit zien zij als een investering voor de komende jaren en voor veel mensen is het een levensdoel om er een aan te kunnen schaffen.

Wat is het verschil?

Voor niet iedereen is het verschil tussen een camper en een caravan even duidelijk, dus om het plaatje compleet te maken, is dat wel even handig om het nog even te benadrukken. Een caravan kun je aan de trekhaak van je auto vastmaken als je auto deze heeft en zo kun je de caravan vervoeren.

Op de camping maak je de caravan los van je auto en kun je de auto wegzetten. Een camper is een soort grote bus waarin je ook rijdt, maar tevens in slaapt, doucht en eet. Je kunt je camper dan ook niet trekken met je auto.

Caravan en camper tijdens zonsondergang

Voordeel van een camper

Een camper is ontzettend handig voor mensen die midden in de week willen besluiten om in het weekend lekker op pad te gaan met de camper. Je kunt zelfs ‘s ochtends bedenken om weg te gaan en ‘s middags aankomen op de camping of onderweg zijn naar een mooi gebied.

Veel mensen stallen de camper dan ook in de zomermaanden op hun eigen oprit, zodat het niet zo veel werk is om deze op te halen wanneer zij een of meerdere nachten weg willen. Je kunt met een camper makkelijk even ergens parkeren om een pauze te houden en je hebt geen lastige lange caravan achter de auto hangen die het moeilijker maakt om een parkeerplek te vinden.

Alle soorten en maten

Er zijn natuurlijk ontzettend veel soorten campers. De ene wil een hele luxe camper waar zij zelfs nog een kleine auto of scooters in willen stallen, terwijl anderen toch liever iets meer improviseren en genieten van de kleine dingen. Het is wel belangrijk om in beide gevallen te zorgen voor een comfortabele slaapplek.

Vaak heb je een bed in je camper, een stapelbed of kun je een bed maken van de eettafel. Dan is het wel goed om voor een goed camper matras voor in je camper te zorgen, zodat jij geen last krijgt van je rug tijdens een lekkere  vakantie ver van huis of tijdens een weekendje weg.

Interieur in een camper

Win win

Je kunt op www.seminautic.nl kiezen voor een geheel op maat gemaakt matras voor in jouw camper. Deze kan dan ook volledig naar jouw wensen samengesteld worden, zodat jij in de camper net zo lekker ligt als op jouw boxspring thuis en je niet eerder je vakantie hoeft af te breken, omdat je niet goed slaapt of door rugproblemen die door je matras ontstaan.

Door voor een goede nachtrust te zorgen kun je overdag veel meer op pad en hou je het natuurlijk lekker vol, zodat jij ‘s avonds uitgeput weer op jouw heerlijke matras kunt ploffen.

Een matras op maat

Voor ieder lichaam is er een ander matras te krijgen, daarom is het goed om eens goed te oriënteren. Je kunt zelfs met jouw camper de showroom in rijden, zodat jij zelfs kunt zien hoe het matras gemaakt wordt en om te zorgen dat deze perfect op maat is voor jouw eigen bed in jouw eigen camper.

Wanneer je besluit om aan het einde van de week weg te gaan, kun jij al ontzettend snel jouw nieuwe matras in huis of in de camper hebben, zodat je zorgeloos op pad kunt.