Gambia

Gambia, vaak omschreven als de ‘Smiling Coast of Africa’, biedt een aangename mix van zon, zee en cultuur. Onze hotel aanbiedingen en last minutes in Gambia openen de deur naar dit gastvrije land, waar gouden stranden en de sprankelende Atlantische Oceaan de ideale achtergrond vormen voor een ontspannen vakantie. Elk hotel, van luxe resorts tot gezellige boetiekhotels, is zorgvuldig geselecteerd om je verblijf zo comfortabel en onvergetelijk mogelijk te maken.

In Gambia kun je genieten van de warme zonnestralen op uitgestrekte zandstranden, een cruise maken over de kronkelende Gambia rivier of de kleurrijke markten en drukke straten van Banjul verkennen. De hotels bieden een verscheidenheid aan activiteiten, van vogels kijken in weelderige natuurgebieden tot vissen in de rijke wateren van de Atlantische Oceaan.

Na een dag vol ontdekkingen kun je je terugtrekken in je hotel, waar de lokale gastvrijheid en de heerlijke keuken je ervaring compleet zullen maken. Gambia is meer dan alleen een vakantiebestemming, hier kun je de unieke cultuur en tradities van West-Afrika ervaren. Vriendelijke lokale bevolking, ritmische muziek en dans, en fascinerende historische bezienswaardigheden zoals het eiland Kunta Kinteh dragen allemaal bij aan een onvergetelijke reis.