Vlucht, villa en privézwembad in Florida voor slechts €462 aanbieding

Orlando - Florida - Verenigde Staten

disney area homes villa florida amerika

Altijd al naar het mooie Florida gewild? Voor slechts 462 euro vlieg je naar Orlando en huur je een prachtige villa met privézwembad! Een geweldige aanbieding die je gauw moet boeken want op=op!

9,3 op Zoover

De villa’s zijn prachtig en van alle gemakken voorzien. Dit wordt ook op beoordelingswebsite Zoover gewaardeerd: de villa’s krijgen maar liefst een 9,3!

Villa’s

Ik heb zelf ook een villa gehuurd in Florida en het was één van mijn meest relaxte vakanties ooit: de villa waar ik in verbleef was prachtig en van alle gemakken voorzien. Zo zit er een grote, Amerikaanse keuken in met kookplaten, Amerikaanse koelkast, gigantische oven, magnetron, afwasmachine en nog veel meer.

Villa met huurauto in Florida, Amerika
Wij hadden een prachtige huurauto en mooie grote villa voor weinig geld

Het zwembad is groot: we dachten dat de grote zwembaden alleen voor de foto’s waren en dat je in het echt een klein zwembad zou krijgen. Dit was helemaal niet het geval! We konden uitgebreid baantjes trekken in ons mega-zwembad :D.

Om het zwembad zit een grote hor waardoor je geen beestjes en insecten in je zwembad krijgt. Op het terras kun je heerlijk op een ligstoel genieten.

Zwembad van een villa in Florida, Amerika
Je kunt heerlijk zwemmen zonder vervelende beestjes

De villa heeft meerdere slaapkamers en in de Verenigde Staten is het heel normaal om meerdere badkamers te hebben. Soms zijn er evenveel badkamers als slaapkamers!

Ligging

De villa’s liggen verspreid in Orlando en Kissimmee. Je bevind je hier in de pretparkenhoofdstad van de wereld: als je wilt kun je elke dag naar een ander pretpark!

Ik ben zelf naar Disneyworld, Universal Studios en Sea World geweest en zou zo nog een keer gaan. De parken zijn prachtig! Het thema (bijvoorbeeld Harry Potter in Universal Studios) is tot in detail doorgevoerd. Zelfs als je in de rij staat word je vermaakt.

Disneyworld Magic Kingdom in Orlando, Florida, Amerika
Disneyworld is een aanrader voor jong en oud

In Orlando kun je ook heel goed winkelen. Ik ben met een lege koffer heengegaan en kwam met een volle koffer weer terug! In een van de outletwinkelcentra is het bovendien ook nog eens heel goedkoop winkelen. Zeker merkkleding is in de V.S. een stuk goedkoper dan in Nederland.

Tip:

In Orlando en omgeving moet je tol betalen op de snelweg. Dit moet contant betaald worden. Ik raad je aan om direct op de luchthaven te pinnen of om wat dollars uit Nederland mee te nemen. Deze kun je op Schiphol al uit de geldautomaat halen.