Orlando Villas aanbieding

Orlando - Florida - Verenigde Staten

Privézwembad bij een villa in Florida, Verenigde Staten

Wil je in stijl naar Florida? Boek dan een villa met privézwembad in dé pretparkenhoofdstad van de wereld: Orlando! Voor slechts €738 heb je een vlucht en een compleet ingerichte villa voor 2 weken. Dat is dus maar €369 per week.

Orlando Villas: 8,2 op Zoover

Je verblijft in een villa in Orlando of Kissimee. Deze villa’s worden op Zoover beoordeeld met een 8,2.

Orlando Villas in Kissimmee, Florida, Verenigde Staten

Ligging van Orlando Villas en omgeving

De villa’s liggen in verschillende woonwijken in- en om Orlando en Kissimee. Bij je reis zit geen transfer inbegrepen en daarom raad ik je aan om een auto te huren. Een auto is eigenlijk essentieel als je naar de Verenigde Staten op vakantie gaat: het hele land is ingericht op autobezitters. Met de auto kun je makkelijk naar een van de vele pretparken die Orlando rijk is!

Villa

Zwembad van Orlando Villas in Kissimmee, Florida, Verenigde Staten

Je villa is netjes en luxe ingericht. Er is een parkeerplaats en de huur is inclusief handdoeken, beddengoed en keukenlinnen.

Je villa beschikt over een fijn privézwembad zodat je altijd een verkoelende duik kunt nemen.

keuken orlando villas in kissimmee florida verenigde staten

Ik heb zelf ook een villa gehuurd en vond het helemaal geweldig! We hadden verwacht dat we door de lage prijs een ienimienie zwembad zouden krijgen, maar we hadden een heel groot zwembad! Tussen het pretparken bezoeken door hebben we heerlijk gerelaxed bij ons zwembad. Wat een luxe!

Meer aanbiedingen bij: