Opera House Hotel aanbieding

New York City - New York - Verenigde Staten

Opera House Hotel in New York, New York, Verenigde Staten

Geniet van een 8-daagse trip naar New York voor het scherpe tarief van €1.160. Inbegrepen is een vlucht vanaf Brussel-Zaventem en een accommodatie in 4 sterren Opera House Hotel.

Ga naar de aanbieding

Boek nu een voordelige stedentrip naar New York en verblijf in het uitstekende 3 sterren Opera House Hotel. Deze accommodatie heeft een centrale ligging in New York en wordt goed beoordeeld door reizigers. Uniek in New York: ontbijt is inbegrepen!

8,4 op Zoover

Je verblijft in 3 sterren Opera House Hotel in New York. Dit hotel in stadsdeel The Bronx, wordt op Zoover uitstekend beoordeeld met een 8,4. Het hotel wordt vooral gewaardeerd door het prima ontbijt, de centrale ligging vlakbij de metro en het hoge serviceniveau.

Ligging

The Bronx in New York, Verenigde Staten

Opera House Hotel ligt middenin The Bronx, een van de vijf stadsdelen van New York, en op steenworp afstand van het metrostation. New York kent een uitgebreid metronetwerk waardoor je snel op je bestemming bent. Vanaf het hotel is het ongeveer 20 minuten naar het centrum van Manhattan.

De bekendste bezienswaardigheden van New York vind je natuurlijk op Manhattan, maar wist je dat The Bronx ook over meer dan 60 bezienswaardigheden beschikt? In The Bronx wonen de “echte” mensen en ga je op in het stadsleven.

9/11 Memorial en Museum

Witte roos bij het 9/11 memorial in New York, Verenigde Staten

Zoals gezegd ben je in ongeveer twintig minuten middenin Manhattan. Natuurlijk moet je een bezoekje brengen aan Ground Zero waar vroeger trots de Twin Towers stonden maar die op 11 september 2001 door twee vliegtuigen werden verwoest. Op Ground Zero vind je een indrukwekkend monument ter nagedachtenis aan de aanslagen én aan de slachtoffers.

Daarnaast vind je er een museum over 11 september. Dit museum is vertelt een trieste geschiedenis op een manier waarop alleen Amerikanen dat kunnen: indrukwekkend en raak. Je hoort de slachtoffers, ziet de laatste restanten van het World Trade Center en de ambulance- en brandweerwagens die bijna compleet verwoest zijn door het neerstortende puin.

Vrijheidsbeeld en Ellis Island

Het Vrijheidsbeeld in New York, Verenigde Staten

Vanaf Ground Zero is het een klein stuk naar de plek waar de boten afmeren naar het vrijheidsbeeld en Ellis Island. Het vrijheidsbeeld is natuurlijk hét symbool van New York maar dezelfde boot brengt je ook Ellis Island. Op dit eiland kwamen vroeger de migranten vanuit Europa aan en werden ze toegelaten tot Amerika, of teruggestuurd naar het land van herkomst.

Het is een gigantisch complex waarvan inmiddels een groot gedeelte is gerestaureerd (en vrij toegankelijk is) maar waar je ook zogenaamde Hard Hat tours kunt boeken die je, onder leiding van een gids, naar de vervallen delen van het eiland brengen.

Verzorging

Ontbijt van Opera House Hotel in New York, New York, Verenigde Staten

Je verblijft op basis van logies en ontbijt. Dit is uniek in New York want de meeste New Yorkers ontbijten buiten de deur en vaak is dit ook voor toeristen de gewoonte. Omdat de prijzen in New York net zo hoog zijn als de beroemde wolkenkrabbers, is het erg handig dat ontbijt is inbegrepen tijdens je verblijf in het Opera House Hotel.

Hotelkamer

Hotelkamer van Opera House Hotel in New York, New York, Verenigde Staten

Je hotelkamer is netjes en modern ingericht. De kamer beschikt over onder andere een king- of queensize bed, wifi, telefoon, televisie, een zitje, en een kitchenette met koelkast en magnetron. De badkamer is voorzien van een bad en/of douche, toilet en een föhn.

p.p. v.a.
1.160,-
Ja, ik wil deze deal of bekijk andere opties

Opera House Hotel

8,9
  • 8 dagen
  • Logies
  • Incl. vlucht
  • Brussel-Zaventem
  • 2 personen
  • Jun 2024

Meer aanbiedingen bij: