Stedentrip Washington, Philadelphia en New York aanbieding

Washington - Verenigde Staten

Het witte huis in Washington D.C., Verenigde Staten

Dit is wel hele gave reis! Ga 9 dagen naar de Verenigde Staten en bezoek zowel Washington, Philadelphia én New York! En dat voor de bizar lage prijs van slechts 1049 euro.

Dagprogramma

Het witte huis in Washington D.C., Verenigde Staten

Dag 1: Vandaag vlieg je vanaf Schiphol naar vliegveld Baltimore/Washington, waar je aan het einde van de middag aankomt. In ongeveer een uur reis je naar Washington D.C, waar je de komende twee nachten verblijf in 4 sterren hotel The Fairfax Embassy Row.

Dag 2 en 3: Deze dagen heb je uitgebreid de tijd om Washington te verkennen. Natuurlijk ga je naar het Wiite Huis, The National Mall en het Capitool. Bezoek de leuke wijken en interessante musea. Washington heeft genoeg te bieden!

Herfst in Philadelphia

Dag 4: vandaag reis je naar Philadelphia, waar je twee dagen verblijft. Je overnacht in Hotel Sheraton Philadelphia Downtown. Philadelphia is een stad met een roemruchte geschiedenis en was zelfs enige tijd de hoofdstad van de Verenigde Staten. Op 4 april 1776 werd de Amerikaanse Onafhankelijkheidsverklaring aangenomen in de Independence Hall.

Central Park in New York, Verenigde Staten

Dag 5 tot en met 8: op dag 5 reis je van Philadelphia naar New York, waar je de komende dagen verblijft. Je overnacht hier in 4 sterren hotel Row NYC. New York is natuurlijk “The city that never sleeps” en dat merk je in alles. De stad leeft 24 uur per dag en er is zoveel te zien en te doen dat je eigenlijk altijd tijd te kort komt. Bezoek zeker Ground Zero met het monument en het bijbehorende museum. Een andere aanrader is een bezoek aan het vrijheidsbeeld en Ellis Island. Ellis Island was jarenlang de plek waar de miljoenen emigranten aankwamen.

Vrijheidsbeeld in New York, Verenigde Staten

Dag 8 en 9: op dag 8 reis je naar het vliegveld van Baltimore/Washington. Je vlucht vertrekt aan het einde van de middag en door het tijdsverschil kom je de volgende ochtend weer aan op Amsterdam Schiphol. Je kunt terugkijken op een prachtige en gevarieerde reis door 3 totaal verschillende, maar indrukwekkende Amerikaanse Steden.

Verzorging

Amerikaans ontbijt

Je verblijft op basis van logies. In de Verenigde Staten is het heel normaal om buiten de deur te ontbijten en er zijn dan ook genoeg restaurants ’s ochtends open. Geniet van een heerlijk Amerikaans ontbijt voordat je Washington D.C, New York of Philadelphia gaat verkennen.

Hotels

Hotel Fairfax Embassy Row in Washington D.C. , Verenigde Staten

Je verblijft in alle drie de steden in zeer centraal gelegen hotels. In Washington verblijf je in een 4 sterren hotel The Fairfax Embassy Row. In Philadelphia verblijf je in hotel Sheraton Philadelphia Downtown en in New York overnacht je in Hotel Row NYC, eveneens een 4 sterren hotel.

Bekijk prijs en beschikbaarheid

Rondreis Washington, Philadelphia en New York