Genieten op het water bij Roompot Recreatiepark De Tolplas aanbieding

Hoge Hexel - Overijssel - Nederland

Bij Roompot Recreatiepark De Tolplas ga je gegarandeerd een heerlijke vakantie tegemoet! De ruime vakantiewoningen staan middenin de groene natuur en bieden veel privacy. Bij het park ligt een grote recreatieplas waar je lekker kunt zwemmen, zonnen en watersporten. Dit park heeft alles in huis voor een ontspannen vakantie in eigen land!

Roompot Recreatiepark De Tolplas: 8,3 op Zoover

Roompot Recreatiepark De Tolplas is beoordeeld met een 8,3 op Zoover. Gasten zijn erg tevreden over de ligging, de service en de mooie vakantiehuizen.

Ligging Roompot Recreatiepark De Tolplas en bezienswaardigheden

Ligging van Roompot Recreatiepark De Tolplas

Roompot Recreatiepark De Tolplas ligt in het plaatsje Hoge Hexel in Overijssel. Dit ruim opgezette park ligt aan de recreatieplas De Tolplas en is daarmee de ideale plek voor een vakantie. Op warme dagen is het goed toeven op het strandje, waar je een frisse duik in de plas kunt nemen. Ook kun je in de plas de hengel uitgooien en op zoek naar vis. Voor de sportievelingen is het mogelijk om te windsurfen! 

Ook in de omgeving van het park is genoeg te doen. Hoge Hexel ligt in Twente, op korte afstand van Nationaal Park Sallandse Heuvelrug. Hier kom je tot rust in de natuur als je geniet van de bossen, paarse heide en de vennetjes. Je kunt hier heerlijk wandelen en fietsen. Of pak sportief de mountainbike! In het Nationaal Park zijn verschillende mountainbikeroutes uitgestippeld.

Wildwaterbaan in Avonturenpark Hellendoorn in Overijssel

Een leuk uitje voor het hele gezin is een dagje naar Attractiepark Hellendoorn. Hier gil je het uit in een van de achtbanen of wildwaterbanen! Wil je er nog een dagje op uit naar een leuke stad? In de buurt ligt Hanzestad Deventer. Struin hier gezellig door de knusse straatjes en proef de historie van deze stad.

Of ga een dagje naar studentenstad Enschede. Maak een stadswandeling door de wijk Roombeek. Deze wijk werd verwoest door de Vuurwerkramp, maar is nu omgebouwd tot een cultuurpark met bijzondere architectonische hoogstandjes. Of ga kunst kijken bij Rijksmuseum Twenthe. Hier bewonder je zowel oude als hedendaagse kunst.

Voor de kinderen

Speeltuin van Roompot Recreatiepark De Tolplas

Op Roompot Recreatiepark De Tolplas is zeker aan de kinderen gedacht! Natuurlijk kunnen ze zich goed vermaken op de recreatieplas, maar ook op het park zelf is genoeg te doen. Er zijn speeltuinen, trampolines en het is mogelijk skelters te huren. Je kunt tafeltennissen, een balletje slaan op de tennisbaan of een potje jeu de boules spelen.  

Eten en drinken

Op het park is een à la carte restaurant aanwezig waar je kunt genieten van heerlijke gerechten. 

Terras van Roompot Recreatiepark De Tolplas

Faciliteiten

Het is mogelijk om je auto gratis te parkeren. Op het vakantiepark kun je (elektrische) fietsen en mountainbikes huren. Het park heeft een wasserette en een receptie waar je terechtkunt met alle vragen. Op het hele vakantiepark is gratis wifi aanwezig. Huisdieren zijn op aanvraag toegestaan, maar mogen niet mee naar de recreatieplas. 

Vakantiehuis

Interieur bungalow van Roompot Recreatiepark De Tolplas

Op Roompot Recreatiepark De Tolplas zijn verschillende typen vakantiewoningen te huur. Je kunt hier met maximaal achttien personen in een huis verblijven. De vakantiehuizen hebben veel privacy en zijn van alle gemakken voorzien. Sommige woningen beschikken over een mooie serre of hebben een sauna.

Bekijk prijs en beschikbaarheid

Roompot Recreatiepark De Tolplas

8,3