Hotel Nes Ameland aanbieding

Nes - Ameland - Nederland

Voor slechts €60 kun je nu 3 dagen genieten van Ameland. Deze deal is inclusief een aangename accommodatie + halfpension in 3 sterren Hotel Nes Ameland.

Ga naar de aanbieding

Op het Friese Waddeneiland Ameland, op slechts 5 minuten lopen van het strand, vind je het gezellige 3 sterrenhotel Hotel Nes. Het hotel is centraal gelegen, dus je bent zo in een van de mooie natuurgebieden of pittoreske dorpjes. Houd je van fietsen maar heb je geen fiets meegenomen? Bij het hotel kun je gratis (!) fietsen huren. 

Hotel Nes Ameland: 9 op Zoover

3 sterrenhotel Hotel Nes op Ameland krijgt een fenomenale score van 9 op Zoover. Dit heeft het hotel te danken aan de ligging, het vriendelijke personeel en de mooie, nette kamers.

Ligging en bezienswaardigheden

Fietsen op Ameland

Hotel Nes Ameland ligt op een centrale locatie op Ameland. In slechts 5 wandelminuten ben je bij de zee en het dorpje Nes ligt op 1 kilometer van het hotel. Het hotel is dan ook de ideale uitvalsbasis voor mooie wandel- en fietstochtjes over het kleine, maar prachtige eiland. 

Natuurlijk mag een bezoek aan de in 1880 gebouwde 55 meter hoge vuurtoren Bornrif niet ontbreken. Op elke verdieping vind je een expositie en als je de 236 treden naar de top hebt beklommen, wacht je boven op de omloop van de toren een prachtig uitzicht.

Ben je nieuwsgierig hoe de Amelanders door de eeuwen hebben samengeleefd? Dan mag je het cultuurhistorisch museum Sorgdrager niet overslaan. In het Sorgdragershuuske is het net alsof je een stap terug zet in de tijd.

Ook het Maritiem Centrum Abraham Fock is een echte aanrader. Hier leer je alles over het maritieme leven op het eiland.

Meisje op fiets in Hollum, Ameland

Natuurlijk wil je ook de andere dorpjes op Ameland verkennen. Fiets bijvoorbeeld naar Ballum, dat een beschermd dorpsgezicht is, en je dus een authentieke eilandervaring biedt. In Hollum vind je de eeuwenoude molen De Verwachting, die sinds enkele jaren weer volledig operationeel is als graanmolen. Ook vuurtoren Bornrif bevindt zich in Hollum. In Buren, ten slotte, vind je juttersmuseum Swartwoude, waar je alles kunt leren over de boerengeschiedenis en het juttersverleden van Ameland.

Verzorging

Ontbijtzaal van Hotel Nes

Je verblijft bij het hotel op basis van logies en ontbijt. Verder krijg je eenmalig een gratis lunchpakketje mee.

Faciliteiten

Je hebt in het hotel gratis toegang tot draadloos internet. Verder is er gratis parkeergelegenheid en kun je gratis (!) een fiets huren. Huisdieren zijn hier helaas niet toegestaan.

Hotelkamer

Hotelkamer van Hotel Nes

De 59 hotelkamers zijn alle voorzien van twee boxspringbedden, een zitje, een televisie, minibar, een waterkoker, een terras of balkon en een badkamer met douche en toilet. Enkele kamers zijn op de begane grond gesitueerd. Helaas zijn er geen kamers die geschikt zijn voor mindervaliden.

p.p. v.a.
60,-
Ja, ik wil deze deal of bekijk andere opties

Hotel Nes Ameland

8,8
  • 3 dagen
  • Halfpension
  • Eigen vervoer
  • 2 personen

Meer aanbiedingen bij: