Hotel 't Wapen van Ootmarsum aanbieding

Ootmarsum - Overijssel - Nederland

Hotel ’t Wapen van Ootmarsum in Ootmarsum, Overijssel, Nederland

Voor slechts €47,50 kun je nu 2 dagen genieten van Overijssel. Deze deal is inclusief een aangename accommodatie + ontbijt in 3 sterren Hotel 't Wapen van Ootmarsum.

Ga naar de aanbieding

Even buiten het centrum van het stadje Ootmarsum in Twente vind je 3 sterrenhotel Hotel ‘t Wapen van Ootmarsum. Het hotel ligt in een prachtige omgeving met heidevelden, groene bossen en monumentale landgoederen waar je fantastisch kunt fietsen en wandelen. Ook een stuk echte Twentse krentenwegge van een van de authentieke dorpsbakkertjes mag niet ontbreken op je lijstje.

Zin in een dagje stad ter afwisseling van de natuur? Dan ben je met de auto in een halfuur in Almelo. Of steek de grens over en ga naar Bad Bentheim in Duitsland!

7,5 op Zoover

Vanwege de schone en nette kamers, de locatie en de uitstekende prijs-kwaliteitverhouding krijgt 3 sterrenhotel Hotel ‘t Wapen van Ootmarsum een 7,5 op Zoover.

Ligging

Hotel ‘t Wapen van Ootmarsum ligt in het sfeervolle Ootmarsum in Twente. Het kunststadje telt vele vakwerkhuizen en galerieën waar je glas-, foto- en schilderkunst kunt bewonderen. Bovendien is een gedeelte van de stad een beschermd stadsgezicht. Liefhebbers van wandelen, fietsen en paardrijden kunnen hun hart ophalen in de vele natuurgebieden zoals het Springendal, de Bergvennen en het Lutterzand.

Centrum van Ootmarsum in Overijssel, Nederland

Zeer de moeite waard is Natura Docet Wonderryck Twente, waar iedere zaal een andere verhaal heeft. Als je de wereld altijd al eens door de ogen van een haas of torenvalk hebt willen bekijken, dan is dit je kans. Maar in dit interactieve museum tref je ook bijzondere fossielen en mineralen uit de oertijd aan.

Ook heel leuk is het Openlucht Museum Ootmarsum, dat je meeneemt naar het Twente van vroeger. 18 authentieke gebouwen, met ieder een eigen inventaris en verhaal, vertellen hoe het leven in Twente er 100 jaar geleden uitzag. Ook leer je hier alles over de ‘Heeren’ (de vroegere bestuurders van Twente), de commandeur, de Drost en de Hofmeier.

Steden als Almelo, Enschede en Hengelo zijn in de buurt, dus ook een dagje stad behoort tot de mogelijkheden.

Verzorging

Je verblijft bij Hotel ‘t Wapen van Ootmarsum op basis van logies en ontbijt.

Terras van Hotel ’t Wapen van Ootmarsum in Ootmarsum, Overijssel, Nederland

Eten en drinken

In het restaurant worden er heerlijke gevarieerde dagmenu’s geserveerd en in de ochtend kun je genieten van een heerlijk ontbijt, waarbij uiteraard de beroemde Twentse krentenwegge niet ontbreekt.

Faciliteiten

Het hotel heeft een mooie en royale tuin met een terras op het zuiden. Daarnaast is er een lounge, kun je fietsen huren, is er een oplaadpunt voor je e-bike en kun je je auto gratis parkeren.

Hotelkamer

Hotelkamer van Hotel ’t Wapen van Ootmarsum in Ootmarsum, Overijssel, Nederland

Je gezellig ingerichte kamer heeft een televisie, een zitje en een badkamer met douche en toilet. Er zijn geen speciaal geschikte kamers voor mindervaliden.

p.p. v.a.
47,50
Ja, ik wil deze deal of bekijk andere opties

Hotel 't Wapen van Ootmarsum

9,5
  • 2 dagen
  • Logies & ontbijt
  • Eigen vervoer
  • 2 personen

Meer aanbiedingen bij: