Aanbieding Texel: 3 dagen in Landgoed Hotel Tatenhove Texel aanbieding

De Koog - Texel - Nederland

Landgoed Hotel Tatenhove Texel in De Koog, Texel

Ga naar het prachtige Waddeneiland Texel en verblijf in een uitstekend 3 sterren hotel! Je betaalt nu slechts €122,50 voor 3 dagen met ontbijt, diner en vele extra’s.

Landgoed Hotel Tatenhove Texel heeft allerlei coronamaatregelen getroffen. Zo zijn er genoeg desinfectiemiddelen aanwezig en wordt overal 1,5 meter afstand genomen. Ook in het restaurant, zodat je wel gewoon kunt eten en drinken in het hotel zelf.

Landgoed Hotel Tatenhove Texel: 8,9 op Zoover

Je verblijft in 3 sterren Landgoed Hotel Tatenhove Texel op het Waddeneiland Texel. Dit hotel wordt op Zoover uitstekend beoordeeld met een 8,9.

Ligging Landgoed Hotel Tatenhove

Mensen op het strand en de vuurtoren van Texel

Landgoed Hotel Tatenhove Texel heeft een prachtige ligging in badplaats De Koog op Texel. Het hotel ligt op loopafstand van het centrum, de duinen en het strand. In De Koog kun je heerlijk uit eten, borrelen op een terras of winkelen in een van de leuke boetiekjes.

In de omgeving van het hotel kun je prachtige wandelingen en fietstochten maken.

Verzorging

Ontbijt in Landgoed Hotel Tatenhove Texel in De Koog, Texel

Je verblijft op basis van logies en ontbijt. Iedere ochtend staat er een uitgebreid ontbijtbuffet voor je klaar.

Op de dag van aankomst kun je genieten van een verrukkelijk 3-gangen diner in het sfeervolle restaurant van Hotel Tatenhove. Op het volgende diner krijg je 20% korting, maar je kunt natuurlijk ook in de buurt een hapje gaan eten.

Wellnesscenter

Wellnesscenter in Landgoed Hotel Tatenhove Texel in De Koog, Texel

Het hotel beschikt over een prachtig wellnesscenter met onder andere Finse sauna, zonnebank en jacuzzi met hydro-massge. Heerlijk om hier na een dag Texel verkennen even lekker bij te komen.

Hotelkamer

Hotelkamer van Landgoed Hotel Tatenhove Texel in De Koog, Texel

Je hotelkamer is netjes en comfortabel ingericht. De kamer beschikt over onder nadere televisie, telefoon, zithoek en gratis wifi. Sommige hotelkamer hebben een eigen balkon.

De badkamer is voorzien van een douche en toilet.

Bekijk prijs en beschikbaarheid

Landgoed Hotel Tatenhove Texel

8,5