Weekendje weg op Ameland in Hotel De Klok aanbieding

Buren - Ameland - Nederland

Een paar dagen naar Ameland is nu lekker voordelig geprijsd. In het centraal gelegen dorpje Buren vind je 3 sterren hotel De Klok. Van hier uit kun je dit mooie Waddeneiland gaan ontdekken.

Hotel De Klok: 7,1 op Zoover

Hotel De Klok krijgt op Zoover een 7,1 als beoordeling. Gezinnen met kinderen waarderen de kindvriendelijkheid met een 8,7. De service krijgt een 7,5 en ook het eten (7,8), de ligging (7,8) en hygiëne (7,5) is dik in orde.

Ligging van Hotel De Klok

Fietsen op Ameland

Centraler op Ameland kun je hier niet zitten. In een voormalig schoolgebouw in de plaats Buren is hotel De Klok gevestigd. Vanaf deze plek is zowel de Waddenzee als de Noordzee 1,5 km van je verwijderd. Je bent hier dus zo.

Ameland is een eiland waar je mooie wandelingen kunt maken, maar het leent zich ook uitstekend voor fietstochten. Onderweg kun je genieten van de mooiste stranden en vergezichten. Daarnaast zijn er ook diverse excursies, zoals een ecosafari, met de boot naar Schiermonnikoog of een waddentocht met een gids.

Verzorging

Ontbijt van hotel De Klok

Wanneer je hier bent kun je elke ochtend genieten van een uitgebreid ontbijtbuffet. Daarnaast krijg je ook een 2 gangen menu op de eerste dag.

Als je kiest voor een verblijf van 4 dagen dan krijg je hiernaast ook nog een gratis fles wijn op je hotelkamer.

Eten en drinken

Restaurant van hotel De Klok

Hotel De Klok heeft een eigen restaurant en bar. Wil je de deur een keer niet uit dan kun je hier dus ook terecht. Het menu is afgestemd op het seizoen en het aanbod van de versmarkt.

Wanneer het mooi weer is kun je genieten van een hapje en een drankje op het terras.

Faciliteiten

Ben je moe van een hele dag wandelen of fietsen? In het hotel bevindt zich een sauna waar je gebruik van kunt maken voor heerlijke ontspanning.

Parkeren is hier gratis. En het hotel is geschikt voor mindervaliden.

Hotelkamer

Hotelkamer van hotel De Klok

Je hotelkamer heeft een eigen badkamer, televisie en gratis wifi. Er zijn ook kamers voor mindervaliden beschikbaar.