Fly Drive Orlando was nog nooit zo goedkoop! 23 dagen je eigen huurauto aanbieding

Orlando - Florida - Verenigde Staten

Orlando is dé bestemming voor pretpark liefhebbers

Zo goedkoop hebben ik het nog niet eerder gezien! Voor deze Fly Drive van 23 dagen naar Orlando (dat is maar liefst 3 weken) betaal je nu de ultra lage prijs van 619 euro! Je vertrekt op 19 augustus vanaf Amsterdam Schiphol en komt op 16 oktober weer terug van een prachtige reis.

Je vliegt met de Dreamliner van TuiFly naar zonnig Orlando Sanford. Sanford is een kleine luchthaven ten noorden van Orlando en je bent binnen drie kwartier vanaf het vliegveld in het centrum van Orlando. De route gaat over tolwegen waar je alleen contant kunt betalen dus zorg dat je dollars meeneemt of pint op het vliegveld. Daar kwamen wij pas bij het tolpoortje achter!

Over Orlando

Wat ga je doen? Dat is natuurlijk helemaal aan jou zelf maar je hebt een prachtige auto en de Verenigde Staten rijden fijn! Je kunt overal naartoe: naar de Florida Keys om op Key West aan het strand te slapen tussen de homo’s en kunstenaars, naar de Everglades om de zeldzame Florida Panter te spotten en winkelen in de outletcenters aan International Drive in Orlando.

Met een airboat door de mangroves in de Everglades en Florida
Ga met een airboat door de mangroves in de Everglades

Of je gaat naar één van de gave pretparken natuurlijk (als je net als ik Harry Potter fan bent, dan moet je zeker naar Universal Studios: daar is de hele wereld van Harry nagebouwd! En kun je genieten van een boterbiertje) of naar een van de vele bezienswaardigheden in Florida!

Hotel, motel of privé villa?

De accomodaties zitten nog niet bij de Fly Drive in dus je hebt alle vrijheid om met je huurauto te gaan en te staan.

Wij verbleven zelf in een prachtige villa met privé zwembad in Inverness en dat kan ik je zeker aanraden. De zwembaden hebben een hor rondom, waardoor je geen last hebt van vervelende beestjes en we hadden uitzicht op de koeien, paarden, prachtige kleurige vogels en af en toe kwam er een schildpad langs wandelen.