Fly Drive Orlando vertrek in Juli voor 459 euro aanbieding

Orlando - Florida - Verenigde Staten

CA08A223B863ED08FEB907F621430F25

Eerder schreven we al over een aanbieding voor een Fly Drive naar Miami maar nu hebben we ook een geweldige aanbieding gevonden voor een Fly Drive naar Orlando: de pretparken hoofdstad van Amerika!

Je vliegt met de Dreamliner van TuiFly naar zonnig Orlando Sanford. Sanford is een kleine luchthaven ten noorden van Orlando en je bent binnen drie kwartier vanaf het vliegveld in het centrum van Orlando. De route gaat over tolwegen waar je alleen contant kunt betalen dus zorg dat je dollars meeneemt of pint op het vliegveld. Daar kwamen wij pas bij het tolpoortje achter!

Je vlucht vertrekt om 09.45 uur vanaf Schiphol en omdat het in Florida een aantal uurtjes eerder is kom je rond 14.00 uur al in Orlando aan. Je hebt dus nog de hele middag en avond!

Over Orlando

Wat ga je doen? Dat is natuurlijk helemaal aan jou zelf maar je hebt een prachtige auto en de Verenigde Staten rijden fijn! Je kunt overal naartoe: naar de Florida Keys om op Key West aan het strand te slapen tussen de homo’s en kunstenaars, naar de Everglades om de zeldzame Florida Panter te spotten en winkelen in de outletcenters aan International Drive in Orlando.

Met een airboat door de mangroves in de Everglades en Florida
Ga met een airboat door de mangroves in de Everglades

Of je gaat naar één van de gave pretparken natuurlijk (als je net als ik Harry Potter fan bent, dan moet je zeker naar Universal Studios: daar is de hele wereld van Harry nagebouwd! En kun je genieten van een boterbiertje) of naar een van de vele bezienswaardigheden in Florida!

Hotel, motel of privé villa?

De accomodaties zitten nog niet bij de Fly Drive in dus je hebt alle vrijheid om met je huurauto te gaan en te staan.

Wij verbleven zelf in een prachtige villa met privé zwembad in Inverness en dat kan ik je zeker aanraden. De zwembaden hebben een hor rondom, waardoor je geen last hebt van vervelende beestjes en we hadden uitzicht op de koeien, paarden, prachtige kleurige vogels en af en toe kwam er een schildpad langs wandelen.