Fly Drive Orlando Florida voor €399

Auto's rijden in Florida, Verenigde Staten

Maak een gave rondreis door het prachtige Florida en betaal voor een Fly & drive vanaf Orlando slechts €399!

Deze aanbieding is inclusief:

  • Vlucht Amsterdam – Orlando en v.v.
  • Geweldige vluchttijden
  • Grote huurauto (fullsize)
  • Alle verzekeringen
  • Onbeperkt aantal kilometers

Ik heb deze reis vorig jaar geboekt en vond het helemaal geweldig! Je hebt geweldige vluchttijden waardoor je het maximale uit je reis kunt halen.

Huurauto

Zodra je uit het vliegtuig stapt, voel je de heerlijke warmte van Florida. Alles gaat supersnel en binnen een mum van tijd heb je de huurauto. Dit is een grote, Amerikaanse auto. Het is een automaat en de auto heeft alle verzekeringen. Het enige dat standaard is uitgesloten, zijn de ramen en de banden.

Omdat je al gauw een sterretje in de ruit hebt sluit ik ter plaatse altijd een extra verzekering af voor de banden en de ruiten. Dit kost slechts een paar euro. Je hoeft het natuurlijk niet te doen, maar ik vind het zelf fijn dat ik me nergens zorgen over hoef te maken.

Pretparken

Toegangskaartjes voor Disney World in Orlando, Florida, Amerika

Met je huurauto kun je alle kanten op. Je kunt ervoor kiezen om in of rond Orlando te blijven. Orlando is natuurlijk de pretparkenhoofdstad van de wereld en als je wilt kun je iedere dag naar een ander park.

Disney World bestaat uit tig verschillende parken (onder onder het Magic Kingdom, Walt Disney Studio’s Park, Epcot en nog veel meer) en ook in Universal Studios heb je aan een dag niet genoeg.

Outlet center

Miromar outlet store in Florida, Verenigde Staten

In Orlando kun je geweldig shoppen in een van de outlet center. De prijzen van merkkleding liggen sowieso een stuk lager dan in Nederland. Wij gingen met een lege koffer heen en kwamen met een volle koffer weer terug! Vooral mijn vriend had flink ingeslagen.

Bezienswaardigheden

Je kunt natuurlijk ook door Florida gaan rondreizen. De staat heeft een aantal prachtige bezienswaardigheden zoals de Everglades (met heel veel alligators en de bedreigde Florida panter) en natuurlijk de Florida Keys!

Florida Keys

Tropisch eiland in Key West, Florida, Verenigde Staten

De Florida Keys is een eilandengroep die bestaat uit duizenden eilanden voor de kust van Florida. Over de grootste en bewoonde eilanden is een weg aangelegd en de eilanden worden verbonden door talloze bruggen.

Key West

Huis in Key West in Florida Keys, Amerika

Helemaal in het zuiden vind je het gezellige Key West waar veel kunstenaars, schrijvers en homo’s wonen. Het is een geweldige plek waar je heerlijke verse vis kunt eten.