Fly-drive Ierland met geweldige vluchttijden voor €579 aanbieding

Dublin (stad) - Dublin - Ierland

Huizen aan de kust in Ierland

Ierland is een prachtig land met oude kastelen, een indrukwekkende natuur en gezellige steden. Maak kennis met Ierland tijdens een fly-drive die je in 8 dagen langs de hoogtepunten brengt!

Deze aanbieding is inclusief:

  • Vlucht Amsterdam – Cork en v.v. met Aer Lingus
  • Geweldige vluchttijden
  • Handbagage én ruimbagage
  • Verblijf in hotels
  • Ontbijt
  • Huurauto met €0 eigen risico
  • Bezoek o.a. Dublin, Ring of Kerry en The Cliffs of Moher
Uitzicht op Cliffs of Moher in Ierland

Vlucht

Je vliegt ‘s ochtends om 09.20 uur naar Cork in Ierland. Je vliegt met de Iers luchtvaartmaatschappij Aer Lingus en komt om 10.05 uur aan in Cork.

Na 8 dagen door het schitterende Ierland te hebben rondgereisd, vlieg je om 17.15 uur terug naar Amsterdam. Hier kom je om 20.00 uur aan.

Doordat je ’s ochtends vroeg heen vliegt en pas aan het einde van de middag terug, heb je de volledige 8 dagen om Ierland te verkennen.

Huurauto

Huurauto Opel Astra

Bij aankomst op de luchthaven haal je de huurauto op bij verhuurmaatschappij Avis. Als je met 2 personen op reis gaat huur je een Opel Corsa (of vergelijkbaar) en als je met 3 of 4 personen gaat is een Opel Astra (of vergelijkbaar) inbegrepen.

De auto is goed verzekerd en je hebt €0 eigen risico bij schade en/of diefstal.

Tegen een meerprijs kun je een grotere auto huren.

Dagprogramma

Routekaart Fly drive Ierland

In 8 dagen rij je langs de hoogtepunten van Ierland. Onderweg doe je onder andere Dublin, The Ring of Kerry, The Cliffs of Moger, Cork en Killarney aan.

Verzorging

Je verblijft op basis van logies en ontbijt. Iedere ochtend staat er een heerlijk ontbijt voor je klaar zodat je de dag goed kunt beginnen.