Center Parcs Les Landes de Gascogne aanbieding

Pindères - Nouvelle-Aquitaine - Frankrijk

Center Parcs opent een locatie in Frankrijk met de naam Center Parcs Des Landes de Gascogne. Het zal openen aan de kust van Gascogne, een gebied dat bekend staat om zijn grote wijnen en visgerechten. Het resort belooft op te vallen met zijn natuurlijke omgeving in combinatie met moderne voorzieningen en faciliteiten die perfect zijn voor gezinnen die van quality time samen willen genieten terwijl ze hun vakantie hier doorbrengen!

Center Parcs Les Landes de Gascogne

Het was de bedoeling dat het al in 2021 open ging, maar door covid-19 is dit uitgesteld naar 2022. Center Parcs Les Landes de Gascogne heeft 400 cottages die elk tot 10 personen kunnen herbergen. Het ligt op 85 hectare land met weelderige bossen in het hart, en biedt bezoekers een betoverende omgeving voor hun vakantie, waar ze vrijetijdsactiviteiten kunnen beoefenen zoals zwemmen en tennissen terwijl ze genieten van de bezienswaardigheden en geluiden van de natuur!

Lokale producten in de Market Dome

Market Dome van Center Parcs Les Landes de Gascogne

“Le Centre village”, wat we kennen als Market Dome, is echt de centrale plaats van dit park. Van hieruit heb je toegang tot veel verschillende diensten en activiteiten: bowling, winkels voor al je behoefte of nieuwsgierigheid (met van alles, van bierpullen tot hoeden), restaurants zo heerlijk dat het moeilijk is er niet even bij eentje langs te gaan tijdens een wandeling door het dorp; spelletjes voor kinderen zijn er ook! Met op sommige dagen traditionele markten waar de plaatselijke bevolking haar producten zoals eieren, honing en wijndruiven kan verkopen – om elke hoek ligt wel iets verrukkelijk interessants te wachten.

Bekijk prijs en beschikbaarheid

Center Parcs Les Landes de Gascogne

Meer aanbiedingen bij: