Fly Drive Houston 22 dagen (of korter) in augustus of september aanbieding

Texas - Verenigde Staten

cowboy zand

Howdy! Heb jij altijd al een prachtige rondreis door de Verenigde Staten willen maken? Dit is je kans! Je reist voor 1090 euro per persoon in 22 dagen vanuit Houston naar de meest prachtige plekjes van de Verenigde Staten.

De reis ligt nog helemaal open: je vliegt met KLM of Delta naar Houston en daar staat een luxe Amerikaanse auto voor je klaar. Vanaf hier kun je zelf bepalen waar je naartoe wilt: blijf je in Texas, ga je richting het westen, naar het oosten of naar het noorden? De keuze is aan jou! Accommodatie is niet bij deze reis inbegrepen.

Vertrek is dagelijks mogelijk. De actieprijs van 1090 euro voor 22 dagen is op vele data boekbaar. Een korter verblijf voor een lagere prijs is ook mogelijk, als je niet drie weken weg kunt. Ik raad je wel aan om zo lang mogelijk te gaan omdat er zoveel te zien is in de Verenigde Staten en de afstanden zijn een stuk groter dan bij ons In Nederland.

Voorbeeld aanbieding

Je kunt bijvoorbeeld op 23 augustus vertrekken. Je vliegt dan om 09.55 uur vanaf Schiphol naar het internationale vliegveld van Houston, waar je om 13.00 uur al aankomt. Mooi op tijd en je hebt dus nog de hele dag om in Houston door te brengen!

Op 12 september vlieg je terug om 15.00 uur, waarna je de volgende dag om 07.20 uur aankomt op Schiphol.

Autohuur

De auto huur je via Alamo, een groot Amerikaans autoverhuurbedrijf. Er staat een grote auto voor je klaar, want je krijgt een gratis upgrade. Daarnaast is er een tank benzine bij de huur inbegrepen, zijn alle verzekeringen inclusief en hoef je niet bij te betalen voor meerdere bestuurders. Als je met zijn tweeën, drieën of vieren bent, iedereen ouder is dan 25 en iedereen een rijbewijs is, mogen jullie allemaal rijden.

Over Texas

Texas is, na Alaska, de grootste staat van de Verenigde Staten. De staat wordt ook wel de Lone Star State genoemd vanwege zijn vlag met 1 grote ster. Texas staat bekend om de cowboys, de grote boerderijen, de oliebaronnen, de steden Dallas en Houston en om de Alamo.

De Alamo in San Antonio, Texas
Het missiegebouw de Alamo, waarover veel legendes bestaan

De staat grenst aan de staten Louisiana, Arkansas, Oklahoma en New Mexico. Je kunt vanaf hier alle kanten op. Als het je eerste keer in de Verenigde Staten is raad ik je aan om naar het noorden en het westen te gaan, om de mooiste natuurparken te zien.

Je kunt ook een rondreis maken richting het oosten om door de zuidelijke staten te reizen, bijvoorbeeld naar Louisiana, Mississipi, Alabama, Georgia en Tennessee.