Voor €497 een prachtige rondreis door Florida met je eigen huurauto aanbieding

Orlando - Florida - Verenigde Staten

Grote bruine pelikaan in Florida

Ga voor slechts €497 naar het prachtige Florida! Je boekt een Fly-Drive van Orlando naar Miami: op het vliegveld in Orlando staat je auto klaar en na 9 dagen (of langer) rondreizen vertrek je vanuit Miami.

Deze aanbieding is inclusief:

  • Vlucht Amsterdam – Orlando Sanford
  • Vlucht Miami – Amsterdam
  • Fullsize auto met gratis upgrade
  • Alle verzekeringen

Autohuur

Huurauto Avis in Orlando, Florida

Op de luchthaven van Orlando Sanford staat je huurauto voor je klaar bij verhuurmaatschappij Avis. Ik heb deze rondreis zelf gemaakt en binnen 5 minuten heb je de auto al mee: alles is snel geregeld. Je krijgt een grote auto mee want je krijgt een gratis upgrade.

De auto is een automaat, zoals bijna alle auto’s in de Verenigde Staten.

De auto is goed verzekerd en heeft geen eigen risico.

Wat moet je zien

Entree Disney World in Orlando, Florida

Tijdens je rondreis heb je alle vrijheid, want er zijn geen hotels of motels inbegrepen. Je kunt dus zelf je route uitstippelen en kiezen waar je wilt overnachten.

In Orlando kun je elke dag naar een ander pretpark. Je kunt kiezen uit Disney World, Universal Studios, Sea World en tig verschillende waterparken. De pretparken zijn prachtig en met veel oog voor detail gemaakt. Als je van Harry Potter houdt moet je absoluut naar Universal Studios want daar kun je met de Zweinstein Express tussen Zweinstein en Londen reizen en in talloze Harry Potter attracties gaan!

De weg-is-weg in Universal Studios in Orlando, Florida

Een must-see zijn de Floriday Keys. Dit zijn talloze eilanden die voor de kust van Zuid-Florida liggen. De grote (en bewoonde) eilanden zijn verbonden met een weg. Tussen de eilanden zijn bruggen aangelegd, waarvan de grootste de Seven Mile Bridge is. Deze is bijna 11 kilometer lang.

Als je de hele weg afrijdt kom je terecht in Key West. Key West ligt dichterbij Cuba dan bij het vaste land van de Verenigde Staten.

pelicaan islamorada

In de Everglades leven bijzondere diersoorten en vogels. Het uitgestrekte mangrove gebied kent een grote biodiversiteit. Met een boot kun je door de mangrove varen.