Fly Drive Florida voor €462 aanbieding

Florida - Verenigde Staten

Strandhuis van de strandwacht in Miami, Florida, Amerika

Florida is warm, tropisch en er is heel veel te zien en te doen! Voor slechts 462 euro vlieg jij naar Florida en huur je er nog een mooie auto bij ook!

Je kunt een prachtige rondreis maken, want je vliegt heen naar Orlando en terug vanaf Miami. In de tussentijd kun je helemaal zelf je rondreis samenstellen, zolang je op de dag van vertrek maar in Miami bent.

Je vliegt van Amsterdam naar luchthaven Orlando Sanford. Dit is een kleine luchthaven iets ten noorden van Orlando. Binnen no-time heb je de bagage opgehaald! De auto staat al voor je klaar: een mooie grote, typisch Amerikaanse auto. Uiteraard is het een automaat, zoals bijna alle auto’s in de Verenigde Staten.

Je rondreis kan beginnen!

Wat kun je bijvoorbeeld doen in Orlando?

Je komt al om 13.55 uur aan in Orlando dus je hebt nog de hele middag de tijd om de omgeving te verkennen. In Orlando kun je geweldig shoppen in de outletcentra en je kunt er natuurlijk naar de vele pretparken. Welke je zeker niet mag overslaan? Universal Studios en Disney World!

Universal Studios

Wizarding World of Harry Potter in Universal Studios in Orlando, Florida, Amerika

Universal Studios bestaat uit 2 pretparken. Je kunt makkelijk van het ene naar het andere park. Dit kan wandelend of je kunt met de Zweinstein Express! In beide parken is namelijk een groot deel in Harry Potter stijl ingericht.

In het ene park is Zweinstein en het dorpje Zweinsveld nagebouwd en met de Zweinstein Express rij je naar Londen waar je de Gringotts bank en de weg-is-weg kunt bezoeken.

Disney World

Toegangskaartjes voor Disney World in Orlando, Florida, Amerika

Disney World is een stad op zich! Het bestaat uit verschillende Disney parken en als je alles wilt bekijken ben je zeker een week bezig.

Wil je het bij 1 dag houden? Ga dan naar The Magic Kingdom. Dit is het klassieke Disney park en je vindt hier alle Disneyhelden als Peter Pan, Sneeuwwitje, Pinokkio en nog veel meer. Er worden prachtige shows gegeven en het vuurwerk ’s ochtends en ’s avonds is geweldig!

Accommodatie

Omdat je de rondreis helemaal zelf kunt invullen, is er nog geen accommodatie bij de reis inbegrepen. Deze kun je eenvoudig zelf boeken.

Tijdens een reis door het westen van Amerika hadden mijn vriend en ik nog niet zoveel te besteden dus we verbleven in de allergoedkoopste motels. Zo kwam het nog weleens voor dat het erg vies was en dat we tussen de hoeren en drugsdealers terecht kwamen.

Een hele ervaring maar tegenwoordig kijk ik toch heel goed naar de beoordelingen van andere reizigers en betaal ik liever een paar euro meer om zeker te zijn dat ik in een schone hotelkamer terecht kom 🙂

Bord met welkomsttekst in Orlando, Florida, Amerika