Center Parcs De Huttenheugte aanbieding

Dalen - Drenthe - Nederland

Center Parcs de Huttenheugte in Dalen, Drenthe

Geniet van een 8-daagse reis naar Drenthe voor het scherpe tarief van €410. Inbegrepen is een accommodatie in 4 sterren Center Parcs De Huttenheugte.

Ga naar de aanbieding

Boek een super voordelig arrangement naar 5 sterren Centerparcs de Huttenheugte in Drenthe! Met het hele gezin geniet je hier van een heerlijke vakantie. Neem een duik in het prachtige zwembad mét glijbanen en een wildwaterbaan! Ga lekker eten bij een van de zes restaurants of naar Aventure Island waar van alles te doen is.

Kinderbad van Center Parcs de Huttenheugte in Dalen, Drenthe

8,0 op Zoover

Je verblijft in 5 sterren vakantiepark Centerparcs de Huttenheugte in Dalen, in de provincie Drenthe. Dit vakantiepark wordt op Zoover uitstekend beoordeeld met een 8,0.

Ligging

IJsbeer in Nortica in Wildlands Adventure Zoo in Emmen, Drenthe

Centerparcs de Huttenheugte ligt bij het sfeervolle dorpje Dalen, in het zuiden van Drenthe. Bij het park vind je Plopsa Indoor, een geweldig overdekt speelparadijs voor de kleintjes. Op minder dan twintig minuten rijden, in Emmen, vind je Adventure Zoo Wildlands.

Subtropisch zwemparadijs Aquamundo

Aquamundo Center Parcs de Huttenheugte in Dalen, Drenthe

Het vakantiepark beschikt over een groot zwemparadijs waar zeker de kinderen het van ’s ochtends tot ’s avonds naar hun zin hebben.

Wildwaterbaan van Center Parcs de Huttenheugte in Dalen, Drenthe

De Aquamundo beschikt over diverse zwembaden, waaronder een golfslagbad, binnenbad, buitenbad, kinderbaden en twee jacuzzi’s. Daarnaast zijn er meerdere glijbanen, speeltoestellen voor de kleintjes, een stroomversnelling en een wildwaterbaan.

Kinderboerderij

Kinderboerderij van Center Parcs de Huttenheugte in Dalen, Drenthe

Op de kinderboerderij hebben de kids het helemaal naar hun zin. Er zijn konijntjes, geiten en tal van andere dieren die allemaal geaaid en geknuffeld mogen worden.

Speeltuin

Speeltuin van Center Parcs de Huttenheugte in Dalen, Drenthe

Het park beschikt ook over een grote speeltuin met glijbanen, schommels en een zandbak. Lekker spelen met zand en water of met de kabelbaan.

Verzorging

Ontbijt van Center Parcs de Huttenheugte in Dalen, Drenthe

Je verblijft op basis van logies. Je kunt zelf koken in je cottage en boodschappen doen in de supermarkt op het vakantiepark of in Dalen of Coevorden. Ter plaatse kun je ontbijt bijboeken. Je geniet dan iedere dag van een heerlijk uitgebreid ontbijtbuffet in restaurant Evergreenz.

Restaurants en bars

De Huttenheugte beschikt over maar liefst 6 restaurants. Er is een buffetrestaurant waar je zoveel kunt eten als je maar wilt en waar je je eigen ijsje kunt tappen, er is een pizzeria, grillhouse en nog veel meer.

Fiets huren

Wil je graag de omgeving verkennen? Drenthe is dé fietsprovincie van Drenthe en beschikt over honderden kilometers aan fietspaden. Op het park worden diverse soorten fietsen en mountainbikes verhuurd.

Cottage

Slaapkamer van cottage Centerparcs de Huttenheugte, dalen Drenthe

Je hebt keuze uit een 4-persoons comfort bungalow, een 4-persoons Vip Cottage of een 8-persoons comfort cottage. Alle cottages zijn netjes en verzorgd ingericht en verschillen van elkaar in grote en luxe.

Sauna van cottage Centerparcs de Huttenheugte, dalen Drenthe

Kijk op de website van de reisaanbieder voor uitgebreide informatie over de diverse cottages.

p.p. v.a.
410,-
Ja, ik wil deze deal of bekijk andere opties

Center Parcs De Huttenheugte

7,7
  • 8 dagen
  • Logies
  • Eigen vervoer
  • 2 personen
  • Mrt 2025

Meer aanbiedingen bij: