Roompot Parkhotel Bad Arcen aanbieding: 2 dagen + ontbijt voor €59,50

Ga naar Limburg voor 2 dagen. Inbegrepen is een aangename accommodatie + ontbijt in 4 sterren Roompot Parkhotel Bad Arcen. Voor deze deal betaal je nu slechts €59,50!

Pak deze deal

Heerlijk onderuit, genieten van de weldaad en de drukte van alle dag even helemaal vergeten. Bij Parkhotel Bad Arcen ben je verzekerd van een paar dagen complete ontspanning. Het hotel staat direct in verbinding naar Thermaalbad Arcen, waar je gebruik kan maken van onder andere heilzame thermaalbaden, diverse Kneippbaden en sauna’s. Maar er is nog meer te doen. De kinderen vermaken zich met de Koos Kids Club, in het zwembad of in de speeltuin en de omgeving leent zich uitstekend voor diverse uitstapjes.

In het nabijgelegen Nationaal Park De Maasduinen ontdek je de mooiste flora en fauna tijdens een fiets- of wandeltocht en steden als Venlo en het pittoreske Arcen liggen praktisch om de hoek. Beleef magische avonturen in Attractiepark Toverland en maak kennis met meer dan 90 diersoorten in het Gaiapark. Vakantiepret voor jong en oud!

p.p. v.a.
59,50
Ja, ik wil deze deal of bekijk andere opties

Roompot Parkhotel Bad Arcen

8,5
  • 2 dagen
  • Logies & ontbijt
  • Eigen vervoer
  • 2 personen

Dit hotel is te boeken via: