Postillion Hotel Deventer: perfecte uitvalsbasis voor een weekendje Deventer en omstreken aanbieding

Deventer - Overijssel - Nederland

Centrum van Deventer in Overijssel

Ben je op zoek naar de ideale uitvalsbasis voor een weekendje Deventer? Zoek niet verder: 4 sterrenhotel Postillion Hotel Deventer heeft alles wat je zoekt. In slechts 5 minuten met de auto ben je in het centrum van Deventer. Maar ook als je wilt wandelen of fietsen ben je hier op de juiste plek.

Het hotel bevindt zich vlakbij rivier de IJssel, waar je heerlijk kunt wandelen langs het water. Of huur een fiets van het hotel en maak een fietstocht door de prachtige, omliggende natuurgebieden.

7,5 op Zoover

Vanwege de centrale ligging, de hygiëne en het vriendelijke en attente personeel krijgt 4 sterrenhotel Postillion Hotel Deventer een 7,5 op Zoover.

Ligging

Postillion Hotel Deventer bevindt zich op korte afstand van het historische centrum van Deventer. Deventer is een van de oudste steden van Nederland, en dat is te merken als je erdoorheen loopt.

Een echte toeristentrekpleister is het nationaal bekende Speelgoedmuseum. Hier kun je zien met welk speelgoed kinderen in de loop der eeuwen gespeeld hebben.

Ook Museum de Waag is een aanrader. Dit museum is gelegen in een van de oudste waaggebouwen van Nederland en in dit bijzondere monument kun je de oude schatten van de stad bekijken.

Zoals Utrecht de Dom heeft en Groningen de Martinitoren, zo heeft Deventer de Grote of Lebuïniskerk. Deze kerk staat in de top 100 van Nederlandse UNESCO-monumenten. Naast de kerk staat de Lebuïnistoren, die je kunt beklimmen. Na 220 betreden beklommen te hebben, word je op 62 hoogte beloond met een prachtig uitzicht.

Dickens Festijn in Deventer, Overijssel

Kom je in december naar Deventer? Dan mag je het Dickens Festijn niet missen. Tijdens dit jaarlijks terugkerende feest komen in het historische Bergkwartier ruim 950 personages uit de beroemde boeken van Charles Dickens tot leven. Misschien loop je Scrooge nog wel tegen het lijf!

Maar ook fiets- en wandelliefhebbers kunnen in Deventer hun hart ophalen. Salland, de regio waarin de stad Deventer gelegen is, is dankzij de uitgestrekte landschappen, bossen, rivieren en pittoreske dorpjes een van de meest geliefde fietsgebieden van Nederland.

Fervente wandelaars mogen natuurreservaat de Duursche Waarden niet missen. Hier kun je vanuit Deventer heel gemakkelijk naartoe wandelen.

Ook andere Hanzesteden zoals Harderwijk, Doesburg en Zutphen zijn vanuit Deventer gemakkelijk te bezoeken, net als Apeldoorn en Arnhem.

Verzorging

Je verblijft in het hotel op basis van logies en een uitgebreid ontbijtbuffet.

Ontbijtbuffet van Postillion Hotel Deventer in Deventer, Overijssel

Eten en drinken

Postillion Hotel Deventer heeft een restaurant, waar je terechtkunt voor een gezond ontbijt of snelle lunch, maar ook voor een uitgebreid diner met heerlijke gerechten.

Faciliteiten

Er zijn een lift, een stijlvolle lounge, een 24-uursreceptie en een buitenterras aanwezig. Parkeren en wifi zijn gratis en ook huisdieren zijn van harte welkom.

Hotelkamer

Hotelkamer van Postillion Hotel Deventer in Deventer, Overijssel

Het hotel heeft 2 typen kamers: standaard of comfort. Alle kamers zijn voorzien van televisie, een bureau, gratis wifi en een badkamer met toilet, wastafel en douche.

Bekijk prijs en beschikbaarheid

Postillion Hotel Deventer

7,5