Bestemming onbekend: boek een verrassingsreis bij Secret Stays!

Reis boeken en plannen op de computer

Gepubliceerd door:
Mark

Verrassingsreizen zijn helemaal in en niet zonder reden. Het idee dat je een reis boekt zonder dat je weet wat de bestemming zal zijn is gewoon spannend en iets anders dan normaal. Alleen daarom al zou ik het iedereen aanraden om een verrassingsreis van Secret Stays te boeken. Het is slechts een korte trip van een paar dagen naar een plek waar je normaal gesproken misschien niet aan zou denken. Hartstikke leuk!

Boek hier je verrassingsreis!

Waarom zou je voor een verrassingsreis kiezen?

Een verrassingsreis is een leuke manier om een korte trip te maken zonder dat je zelf de bestemming kiest, dit wordt voor je gedaan. Het voorwerk wordt al voor je gedaan en je hoeft alleen maar op te komen dagen. Perfect dus als je geen zin hebt in uitzoek werk maar wel heel graag even een paar dagen er tussenuit wil. Het niet weten van de bestemming voor je volgende korte vakantie geeft natuurlijk ook een soort van kick. Het is eigenlijk best spannend om de bestemming te laten bepalen door iemand anders en er op te vertrouwen dat het goed komt. Maar uiteindelijk zal het meevallen en heb je het een gezellig weekend weg.

Rijden in een cabriolet auto

Ook handig om voor een verrassingsreis te kiezen als je nog niet helemaal weet waar je heen wilt. Misschien heb je wel teveel ideeën of juist te weinig. Geen nood, met een verrassingsreis heb je dit probleem niet. De bestemmingen worden voor je gekozen en het enige wat jij hoeft te doen is de route-instructies te volgen en op pad te gaan. Je geeft bij het boeken zelf aan of je met het openbaar vervoer reist of met de auto.

Wat kost het?

De prijs hangt – net als bij alle reizen – af van vraag en aanbod. Middenin het hoogseizoen of in het weekend betaal je meer dan in het laagseizoen of door de week. Je boekt al een verrassingstrip voor slechts 49 euro per persoon!

Waarom een verrassingsreis boeken bij Secret Stays?

Weg en vakwerkhuizen in Rothenburg ob der Tauer, Duitsland

Tot op de dag van vertrek weet je niet waar je trip heen zal gaan, heel erg spannend. Ongeveer een week voor vertrek krijg je via de post een aanwijzing waar de reis naar toe zal gaan. Een paar dagen voor vertrek krijg je van Secret Stays een whatsapp met een routebeschrijving naar jouw bestemming maar die mag pas geopend worden als je weg gaat. Door middel van hints en tips kom je er tijdens de reis beetje bij beetje achter waar je daadwerkelijk naar toe gaat.

Daarnaast wordt het verblijf geregeld door Secret Stays en krijg je een boekje vol tips over de plaats waar je heen gaat. Er wordt altijd de snelste route vanaf jouw adres berekend en eenmaal op het plaats delict kun je gaan en staan waar je wilt. Je hebt alle vrijheid om de stad zelf te ontdekken. De verrassingsreis gaat altijd naar een stad die tussen de 2 en 4 uur van je woonplaats ligt. Je hoeft niet bang te zijn dat je naar een dorp wordt gestuurd waar niets te doen is. De verrassingsreis gaat altijd naar een (midden- tot grote) stad.

Je kunt kiezen voor een 2-daagse of 3-daagse vakantie en je kunt de datum kiezen waarop je wil vertrekken. Ook kun je drie bestemmingen invullen waar je vooral niet heen wil. Zo voorkom je dat je eindigt in een plaats waar je bijvoorbeeld al geweest bent.

Hou jij van spanning, spelletjes en op vakantie gaan? Dan is een verrassingsreis van SecretStays.nl echt iets voor jou!

Cadeaubon

Cadeabon van Secret Stays

Zo’n surprise trip is natuurlijk ook heel erg leuk om cadeau te geven. Daarom biedt Secret Stays ook een cadeaubon aan.