Van der Valk Hotel De Koog-Texel aanbieding

De Koog - Texel - Nederland

Even buiten de bekende Texelse badplaats De Koog ligt Van der Valk Hotel De Koog-Texel op waddeneiland Texel. Het ligt op een rustige plek aan de rand van een groot Dennenbos. Op slechts 2 kilometer van het hotel vind je het Nationaal Park de Duinen van Texel, het Noordzeestrand en het centrum van De Koog.

Ook het natuurhistorisch museum en zeehondenopvang Ecomare bevinden zich op wandel- of fietsafstand. Kortom: je zult je bij Van der Valk Hotel De Koog-Texel niet gauw vervelen!

Van der Valk Hotel De Koog-Texel: 7,8 op Zoover

3 sterrenhotel Van der Valk Hotel De Koog-Texel op Texel krijgt een mooie 7,8 op Zoover, vanwege de ligging, de schone en nette kamers en het vriendelijke personeel.

Ligging Van der Valk Hotel De Koog-Texel en bezienswaardigheden

Vuurtoren van Texel

Het hotel ligt in De Koog, vlakbij Nationaal Park de Duinen van Texel. Breng zeker een bezoek aan Ecomare, het bezoekerscentrum van dit park, waar je de bewoners van de Wadden- en de Noordzee ontmoet. Ook is hier een natuurmuseum, waarin je van alles leert over wetenschap en naar sterren kunt kijken in het observatorium.

Heb je altijd al een keer willen wadlopen? Dat treft, want dat is zeker mogelijk op het grootste waddeneiland van Nederland. Verder vind je er prachtige natuur. Denk aan bossen, duinen, mooie brede stranden en uitgestrekte, beschermde natuurgebieden. Maar ook de beroemde Texelse schapen vind je hier volop!

Ook een bezoek aan de gezellige en populaire badplaats De Koog is een echte aanrader. Dit is een van de oudste dorpen van Texel en naast natuurlijk het strand vind je er een leuk winkelcentrum en vele restaurantjes.

Wellness

Het hotel heeft een sauna en een solarium waar je tegen betaling gebruik van kunt maken.

Verzorging

Ontbijt van Van der Valk Hotel De Koog-Texel

Je kunt bij dit hotel kiezen uit verschillende arrangementen: logies en ontbijt, halfpension en een dinerarrangement.

Eten en drinken

In Van der Valk Hotel De Koog-Texel bevindt zich een restaurant, waar je van 8.00 tot 10.30 van een heerlijk ontbijt en een glaasje vers geperste jus d’orange kunt genieten. Vanaf 12.00 uur worden er tosti’s, broodjes, uitsmijters en snacks geserveerd. Vanaf 18.00 kun je in het hotel terecht voor een 4 gangendiner.

Tot slot is van 12.00 uur tot middernacht de Pelipub geopend voor een drankje en een klein hapje. In het hoogseizoen kun je hier ook terecht voor een barhap.

Herenkamer van Van der Valk Hotel De Koog-Texel

Even behoefte aan wat tijd voor jezelf? Neem dan plaats in de sfeervolle Herenkamer met gashaard.

Faciliteiten

In het hotel hotel is gratis wifi beschikbaar. Verder is het mogelijk om fietsen te huren.

Hotelkamer

Hotelkamer van Van der Valk Hotel De Koog-Texel

Van der Valk Hotel De Koog-Texel beschikt over 62 hotelkamers, met daarin twee gescheiden bedden, een telefoon, televisie, gratis wifi en een badkamer met toilet en een douche of pad. Ook zijn er op aanvraag mindervalidenkamers te boeken.

Bekijk prijs en beschikbaarheid

Van der Valk Hotel De Koog-Texel

7,8