Top 5 beste feestvakantie bestemmingen

Groep vrienden viert feest op vakantie

Gepubliceerd door:
Mandy

Wil jij binnenkort met je vrienden of vriendinnen op feestvakantie? Jongerenreizen zijn erg populair en daarom wordt het aanbod steeds groter. Vind je het daarom lastig om een goede bestemming uit te kiezen? Hieronder staan de top 5 beste feestvakantie bestemmingen van dit moment. Er zit vast een bestemming tussen waar jij en je vrienden van een geslaagde feestvakantie kunnen genieten!

1. Albufeira

Albufeira ligt in de prachtige omgeving ‘Algarve’ in het zuiden van Portugal. Het is een van de bekendste bestemmingen voor een feestvakantie en daarnaast is er ook genoeg te zien en te doen. Het plaatsje ligt aan een prachtige Portugese kust, waar je met een cocktail in je hand aan het strand kan genieten van de azuurblauwe zee en de prachtige ruwe kusten.

In de avond kun je genieten van het heerlijke eten bij een van de restaurants aan de boulevard. Om vervolgens ’s nachts uit te gaan in een van de vele clubs of barretjes, waar je ook weer kan genieten van optredens van Nederlandse artiesten. Albufeira heeft alles in huis voor een top feestvakantie!

2. Chersonissos

Chersonissos ken je misschien wel van de bekende serie van een aantal jaar geleden: Oh, oh Cherso! De plaats ligt op het eiland Kreta in Griekenland en is een van de meest bezochte bestemmingen door Nederlandse jongeren. Er zijn veel Nederlandse discotheken, barretjes en niet te vergeten snackbars waar je gewoon een frikandel kan bestellen. Overdag geniet je van de zon aan het strand en ’s avonds kun je naar een van de vele party’s gaan! 

DJ aan het draaien op het strand

3. Mallorca

Ook Mallorca is een top bestemming als het om feestvakanties gaan. De plek ‘El Arenal’ op het Spaanse eiland is de plek waar je moet zijn als het om feesten gaat. Hier vind je verschillende uitgaansgelegenheden voor zowel Nederlanders, Duitsers en Engelse mensen.

Verder kun je er natuurlijk ook genieten aan een van de mooie stranden. Of ga op avontuur in het binnenland. Alles is mogelijk in Mallorca!

4. Lloret de Mar

Lloret de Mar ligt dicht bij de grote Spaanse stad Barcelona en is een geliefde plek voor feestgangers in de zomer. Ook hier vind je genoeg Nederlandse clubs en barretjes en kun je luisteren naar je favoriete nummers van Nederlandse artiesten.

Overdag kun je uitrusten op een van de mooie stranden en lekker wat eten aan de gezellige boulevards. Ideaal voor een geslaagde feestvakantie, zoals een examenreis met je hele vriendengroep!

5. Sunny Beach

In het oosten van Bulgarije ligt de feestbestemming ‘Sunny Beach’. Zoals de naam al zegt ligt de plek pal aan een breed en zonnig strand. Dat in combinatie met de vele grote clubs, barretjes en restaurantjes aan de boulevard maakt deze bestemming de ideale bestemming voor een feestvakantie.

Er zijn genoeg bestemmingen voor een feestvakantie met je hele vriendengroep. Nu moet je er alleen nog een kiezen en daarna kunnen jullie genieten van een top feestvakantie!