Stedentrip Parijs voor €99

Man en vrouw romantisch voor de Eiffeltoren in Parijs, Frankrijk

Parijs is de stad van de liefde, de mode en de lichtjes… ontdek waarom de Parijs deze bijnamen meer dan waard is tijdens een 3-daagse stedentrip!

Je betaald slechts 99 euro!

Deze aanbieding is inclusief:

  • Vervoer per luxe touringcar
  • 2 overnachtingen in een goed middenklasse hotel
  • Ontbijt

Opstapplaatsen

Je hebt keuze uit meerdere opstapplaatsen. De routes worden altijd zo ingericht dat je zo snel mogelijk op de plaats van bestemming bent.

Reisprogramma

Vrijdag

Arc de Triumph in Parijs, Frankrijk

Je wordt opgehaald bij de een van de opstapplaatsen en de bus zet koers richting het mooie Parijs. Hier kom je in de loop van de dag aan in het hotel. Ga Parijs in en verken de mooie stad! Beklim de Eiffeltoren of wandel langs de Seine.

Zaterdag

Louvre museum in Parijs, Frankrijk

Vandaag heb je de hele dag op Parijs te ontdekken. Je kunt dit zelf doen of je kunt een van de optionele excursies boeken (of beide natuurlijk): de buschauffeur maakt een stadsrondrit door Parijs (duurt ongeveer 2,5 uur) en laat je alle highlights van Parijs zien.

’s Avonds kun je een lichtjestour boeken die ongeveer 1,5 uur duurt. Beide excursies kosten €16 euro per persoon als je ze vooraf boekt en slechts €26 euro als je ze beiden boekt.

Place du Tertre in Parijs, Frankrijk

Zondag

’s Ochtends kun je lekker uitgebreid ontbijten. Rond een uur of elf ’s ochtends stap je in de bus en is de stedentrip helaas weer voorbij! Je wordt afgezet bij een van de opstapplaatsen en kunt terugkijken op een geweldig weekend weg!