Roompot L'Orée du Bois aanbieding

Les Mathes - Nouvelle-Aquitaine - Frankrijk

Voor slechts €210 kun je nu genieten van Nouvelle-Aquitaine. Deze deal is inclusief een aangename accommodatie in Roompot L'Orée du Bois.

Ga naar de aanbieding

Vakantiepark L’Orée du Bois ligt midden in het schitterende bos van La Coubre. De hoge dennenbomen geven u veel schaduw op warme dagen en ze ruiken heerlijk. Uw kinderen staan te popelen om spannende avonturen te beleven in het naast de camping gelegen boomklimpark. Klimmen en tokkelen hoog boven de grond, deze attractie is voor echte waaghalzen.

Ook waterliefhebbers genieten, want op L’Orée du Bois heeft u uren waterpret in een groot aquapark met glijbanen, verwarmd zwembad, bubbelbaden en een rivierlagune. Of u gaat een dagje naar het strand van La Bouverie aan de Côte Sauvage, een echt surfparadijs en maar 4 kilometer van het park vandaan.

Ook u kunt de golven bedwingen na een paar surflessen en uw stoere tieners zullen deze uitdaging zeker willen aangaan. Houdt u het liever wat rustiger? Vanaf het park fietst u door de schaduwrijke dennenbossen richting kust of naar de vuurtoren van La Coubre. Vanaf dit hoogste punt kijkt u weids over de hele kustlijn en de bossen.

per verblijf v.a.
210,-
Ja, ik wil deze deal of bekijk andere opties

Roompot L'Orée du Bois

8,0
  • Logies

Meer aanbiedingen bij: