Roompot Les Sablines aanbieding

Vendres Plage - Zuid-Frankrijk - Frankrijk

Het is heerlijk genieten op de knusse familiecamping Les Sablines. Het enthousiaste animatieteam zorgt ervoor dat je gezin zich niet hoeft te vervelen. Een erg leuk programma met spelletjes en knutselen. Toch liever luieren aan het zwembad op een fijn ligbed? Ondertussen zie je hoe de kids zich amuseren in het zwembad. Als de jacuzzi vrij is, stap je er zelf ook even in. Heerlijk!

Daarna genieten van een koel drankje en een ijsje voor de kinderen. Wat wil je nog meer? Misschien even actief zijn en een spelletje volleybal doen. Op het terras van je luxe stacaravan kun je vervolgens prima even bijkomen. Dan kunnen we vanavond lekker uit eten. Dat is pas vakantie! Wat gaan we morgen doen?

Naar het water!

Je hoeft je echt niet te vervelen op de camping! Toch zin om erop uit te gaan? Er zijn vele mogelijkheden om de omgeving te verkennen. Huur een fiets en maak een mooie tocht in het mooie landschap. Vlak bij de camping is een mooi zandstrand, goed voor een lange strandwandeling of een duik in zee. Het meer van Vendres is ook erg de moeite waard om heen te gaan. Je kunt er mooie wandelingen maken.

Ook zijn er vele plekken waar je vogels kunt spotten. Spannend! Zin in een beetje cultuur? Bezoek dan de Romeinse stad Narbonne. Er zijn veel mooie gebouwen te bewonderen. Je kunt er ook een bootje huren en zo het kanaal van La Robine ontdekken.