Roompot Mas des Lavandes aanbieding

Sérignan - Zuid-Frankrijk - Frankrijk

Lekker wandelen naar het strand of naar het leuke toeristische plaatsje Valras-Plage. Het vakantiegevoel is hier altijd dichtbij. Ook op Camping Mas des Lavandes is er van alles te doen. Zwemmen of sporten, spelen of relaxen, het kan allemaal. Bijvoorbeeld de omgeving verkennen op gehuurde fietsen met een leuke tussenstop bij een van de vele wijnchâteaux in de omgeving.

De camping is gelegen tussen Sérignan en Valras-Plage, waar verschillende watersportmogelijkheden aan het strand zijn. Liever kanoën op een rivier? Dat kan op de nabijgelegen Orb. Nog meer water om plezier aan te beleven vind je in het waterpretpark Aqualand in Cap d’Agde. En net buiten de camping kun je karten. Genoeg opties voor iedereen. 

Vakantiepret op en rondom de camping

De camping is omringd met strand en gezellige steden en dorpen. Maar ook op de camping zelf is veel te doen. Van de lente tot het najaar is er animatie, al die activiteiten laten die kleine gezichtjes stralen. Even zweten tijdens een partijtje voetbal, volleybal of tennis. Maar ook een potje jeu de boules is leuk. Na afloop van de game is het tijd voor een ijsje uit de ijssalon of een lekker hapje uit de snackbar. Niet te veel want anders is er geen plek meer over voor die heerlijke maaltijd in het restaurant.

Even de dag afsluiten doe je natuurlijk in de bar en hier kun je ook de plannen voor de volgende dag bespreken. Wordt het de gezellige stad Béziers met de vele bezienswaardigheden of de historische vestingplaats Carcassonne? Montpellier en de Romeinse stad Narbonne zijn zeker ook een optie. Eerst nog even een wasje draaien? Ook dat kan, de wasmachine staat tot je beschikking.