Roompot Domaine de L’Emeraude aanbieding

Le Tronchet - Bretagne - Frankrijk

Kun je niet kiezen tussen kust, groen en cultuur? Dat hoeft ook niet tijdens een vakantie op Domaine de L’Emeraude in Le Tronchet. Verblijf in een fijn huisje, terwijl de bezienswaardigheden van Bretagne binnen handbereik liggen. Op het vakantiepark kun je heerlijk zwemmen in het verwarmde zwembad. In de zomer gaan de schuifdeuren open en is het een soort buitenbad. Ideaal!

Geen zin om te zwemmen? Speel dan een potje jeu de boules of kom helemaal tot rust in de sauna. Ondertussen vermaken de kinderen zich bij de Kids Club. Bang dat je tiener zich gaat vervelen? Er is zelfs een speciale Tiener Club. Een echte familiebestemming dus!

Kust, groen en cultuur

In de omgeving van Domaine de L’Emeraude vind je alles wat je wilt. Hou je van groen? Dan is een wandeling door het Mesnil bos aan te raden. Meer fan van de kust? Badplaats Cancale ligt op slechts een half uur rijden. Op zoek naar cultuur? Dan moet je in Dinan zijn. Hier staat een schitterend oud kasteel en een indrukwekkende basiliek.

Houd je van allemaal? Dan wissel je het toch lekker af?! De ene dag een lange wandeling. De volgende dag een boottocht. En de derde dag op ontdekkingstocht door een stad. Even geen zin om er op uit te gaan? Blijf lekker op het park en kom helemaal tot rust. Tijdens een vakantie in Bretagne kun je echt doen waar jij zin in hebt. Dat wordt genieten!

Bekijk prijs en beschikbaarheid

Roompot Domaine de L'Emeraude