Roompot Le Grand Dague aanbieding

Atur - Nouvelle-Aquitaine - Frankrijk

Boek een 8-daagse trip naar Nouvelle-Aquitaine, inclusief een comfortabel verblijf in Roompot Le Grand Dague. Nu voor €350!

Ga naar de aanbieding

Als je ergens heerlijk vakantie kan vieren, is het wel in de Dordogne. Valleien, bossen en rivieren wisselen elkaar af en nodigen je uit voor een fijne wandeling of ontdekkingstocht per fiets. Een dagje uit lijkt wel een tijdreis. Eerst waan je je in de prehistorie tussen grotschilderingen en even later vergaap je je aan een middeleeuws vestingstadje of een kasteel uit de renaissance.

Maar haast je vooral niet. Ook bij je comfortabele chalet op vakantiepark Le Grand Dague geniet je van de tijd die je in alle rust met elkaar doorbrengt. Heb je zin in sportiviteit op het park? Dan plons je in een van de zwembaden van het megagrote aquapark. Je kinderen kunnen zich hier lekker met hun nieuwe vriendjes uitleven op de wildwaterglijbaan, terwijl je ontspannen geniet van de aangename bubbels in de whirlpool. Na een heerlijke vakantiedag, proost je met elkaar en met een lekker glaasje streekwijn in het parkrestaurant of op je eigen veranda.

p.p. v.a.
350,-
Ja, ik wil deze deal of bekijk andere opties

Roompot Le Grand Dague

7,4
  • 8 dagen
  • Logies
  • Eigen vervoer
  • 2 personen
  • Sep 2024

Meer aanbiedingen bij: