Roompot De Katjeskelder aanbieding

Oosterhout - Noord-Brabant - Nederland

De Katjeskelder in Oosterhout, Noord-Brabant

Ga met de hele familie naar Roompot vakantiepark de Katjeskelder in Oosterhout, Noord-Brabant! Je betaalt slechts 128 voor een 6-persoons villa met bruisbad. Dat is slechts €21 per persoon voor een heerlijke vakantie!

Roompot De Katjeskelder: 7,2 op Zoover

Je verblijft in een bungalow of villa op Roompot vakantiepark de Katjeskelder. Dit vakantiepark in de plaats Oosterhout, in de provincie Noord-Brabant, wordt op Zoover beoordeeld met een 7,2.

Ligging

Vakantiepark de Katjeskelder heeft een prachtige ligging in de bossen bij de Noord-Brabantse plaats Oosterhout. Oosterhout ligt erg centraal en vanaf hier kun je tal van leuke dingen ondernemen! Zo kun je bijvoorbeeld een dagje naar Nationaal Park de Biesbosch, naar Breda, Zeeland of Antwerpen. Voor de kinderen is het hartstikke leuk om een dagje naar de Efteling te gaan!. De Katjeskelder heeft speciale Eftelingarrangementen dus als je van plan bent om naar de Efteling te gaan, is dat het bekijken waard.

Zwembad

Zwembad van De Katjeskelder in Oosterhout, Noord-Brabant

De Katjeskelder beschikt over een gaaf subtropisch zwembad waar je tijdens je vakantie heerlijk kunt genieten! Het zwembad heeft een baby-, peuter- en kleuterbad, een binnenbad, een buitenbad, een glijbaan en een stroomversnelling. De glijbaan is maar liefst 20 meter lang. Voor baby’s zijn boxen aanwezig waardoor ze tussendoor even kunnen uitrusten.

Rondom het buitenbad is een mooie ligweide aangelegd zodat je in de zomer ook buiten kunt liggen.

Koos Kids Club

Het vakantiepark beschikt over een Koos Kids Club, dit is de miniclub op Roompot parken. Koos is een groot konijn dat allemaal leuke activiteiten met de kinderen onderneemt. Zo verzorgt hij iedere dag een Wake-Up route over het park, kan er gedanst worden, is er een minidisco, knutselactiviteiten of kun je koekjes bakken. Natuurlijk kun je ook met Koos Konijn op de foto.

Familie in de tuin van De Katjeskelder in Oosterhout, Noord-Brabant

Eten en drinken

Je verblijft in bourgondisch Brabant en dus weet je zeker dat je hier heerlijk culinair kunt genieten! De Katjeskelder heeft een restaurant, een buffetrestaurant en een snackbar (waar je ook pizza’s kunt afhalen).

Sport en spel

Op vakantiepark De Katjeskelder is genoeg te doen qua sport en spel. Er is een activiteitenhonk, animatieteam, bowlingbanen, midgetgolf, biljart, speeltuinen, tafeltennis, sportvelden en er zijn trampolines.

Fietsen en overige huren

De Katjeskelder heeft diverse artikelen die zij verhuurt zodat je makkelijk de omgeving kunt verkennen. Er worden fietsen, scooters, kinderfietsen, funbike’s, bolderwagens en hoverboards verhuurd.

Accommodatie

accommodatie de katjeskelder oosterhout noord brabant

De KatjeskelderJe hebt keuze uit diverse bungalows en villa’s. Voor slechts €128 huur je een villa voor 6 personen met een vaatwasser en een bubbelbad. De villa heeft 3 slaapkamers, een volledig ingerichte keuken, vloerverwarming, boxspringbedden en een terras met tuinmeubilair.