Hotel Restaurant Vijlerhof aanbieding

Vijlen - Limburg - Nederland

Hotel Restaurant Vijlerhof in Vijlen, Limburg, Nederland

In het karakteristieke, Limburgse dorpje Vijlen, het hoogst gelegen dorp van Nederland, vind je boven op de Vijlerberg 3 sterrenhotel Hotel Restaurant Vijlerhof. Vanaf hier heb je dan ook een prachtig uitzicht over de mooie mooie omgeving. Geen wonder dat het terras van het hotel ooit verkozen is tot leukste terras van Limburg.

Ook in de omgeving is veel te doen: zo kun je je vergapen aan mooie oude vakwerkhuizen in Vijlen, maar je kunt ook naar hartelust fietsen en wandelen.

8,9 op Zoover

3 sterrenhotel Hotel Restaurant Vijlerhof krijgt een 8,9 op Zoover vanwege de gastvrijheid van het personeel, de uitstekende keuken en de prachtige omgeving.

Ligging

Uitzicht over het Limburgse heuvellandschap

Het hotel is gelegen in het prachtige, glooiende Limburgse landschap waar je fantastisch kunt fietsen en wandelen. Dankzij de 253 meter hoge toren van de Martinuskerk hoef je bovendien nooit bang te zijn om te verdwalen.

Je vindt in Vijlen zelf en in de omgeving verschillende traditionele vakwerkhuizen die je kunt bekijken. Daarnaast zijn er talloze fiets- en wandelroutes. Maar er is ook een variant van de Mergellandroute van de ANWB die je per motor of auto kunt rijden. Of doorkruis het prachtige Zuid-Limburgse landschap met een trein van de Zuid-Limburgse Stoomtrein Maatschappij.

Wat je natuurlijk niet mag missen als je in Zuid-Limburg bent, is het drielandenpunt in Vaals. Hier komen de grenzen tussen Nederland, Duitsland en België samen.

Duitse kathedraal in Aken in de herfst in Duitsland

En als je toch bij de grens bent, bezoek dan de gezellige Duitse stad Aken of steek de grens over naar onze zuiderburen.

Maar ook binnen de landsgrenzen is genoeg te beleven in Zuid-Limburg. Ga bijvoorbeeld een dagje naar Valkenburg en Maastricht, met diverse interessante musea, kerken, winkelcentra en leuke bourgondische terrasjes.

Wist je trouwens dat de Stichting Natuur en Milieu maar liefst 5 sterren heeft toegekend aan deze mooie omgeving?

Verzorging

Je verblijft bij het hotel op basis van logies en een Limburgs streekontbijtbuffet.

Ontbijtbuffet van Hotel Restaurant Vijlerhof in Vijlen, Limburg, Nederland

Eten en drinken

Afgebakken broodjes, ruime keuze aan beleg met streekproducten en typisch Limburgse ontbijtgerechten. Beter kun je je dag niet beginnen, toch? Geen wonder dat het hotel vermaard staat om het uitstekende ontbijtbuffet. Verder kun je in het restaurant genieten van creatieve kookkunst met een zuidelijk accent.

De koks maken gebruik van seizoensproducten die vers van de markt komen. Na het eten kun je, onder genot van een goed glas wijn, nog gezellig uitbuiken bij de knusse open haard.

Faciliteiten

Je kunt fietsen huren bij het hotel en je eigen fiets in de stalling plaatsen. Ook je huisdier is op aanvraag toegestaan. Bovendien kun je bij het hotel gratis parkeren.

Hotelkamer

Hotelkame van Hotel Restaurant Vijlerhof in Vijlen, Limburg, Nederland

Je vindt in je hotelkamer een HD-televisie en een badkamer met toilet en een bad of douche. Helaas zijn er geen kamers voor mindervaliden.

Bekijk prijs en beschikbaarheid

Hotel Restaurant Vijlerhof

8,9