Roompot Club le Napoléon aanbieding

Vias - Zuid-Frankrijk - Frankrijk

Soms is het heerlijk om niets meer te wensen dan zon, zee en strand. En die luxe biedt Camping Club Le Napoléon je. Vanuit je comfortabele accommodatie loop je zo het water in om af te koelen. Daarna is het fijn thuiskomen voor een lekker kopje koffie waar je lekker van kunt genieten op je zonneligbed. Liever nog even met de kinderen naar het zwembad om even de glijbanen te proberen? Dat kan natuurlijk ook!

Misschien heb je ook wel zin om je even te laten verwennen in de beautysalon. Of om heerlijk te ontspannen in de sauna na een partijtje tennis. Het kan allemaal! En ’s avonds lekker uit eten in het restaurant.

Genieten van de bovenste plank

De camping ligt midden in Vias-Plage, lekker flaneren langs de gezellige Avenue. Waar ga jij vandaag shoppen? Op zoek naar dat ene leuke winkeltje, zie je ook gezellige restaurants. Onthoud die gezellige terrasjes voor later. Even zin om lekker actief te zijn? Huur een fiets en verken de fietspaden langs het Canal du Midi naar Béziers. Even wat cultuur opsnuiven bij de indrukwekkende kathedraal.

En natuurlijk nog even door het historische centrum wandelen op zoek naar een terrasje in de zon. Wil je je kinderen een groot plezier doen? Dan gaan jullie natuurlijk ook nog even naar Europark Vias, de grootste kermis van Frankrijk met een supergrote speeltuin!