Minicruise Londen voor €93,50 aanbieding

Londen - Engeland

IJsbaan en kerstmarkt voor het Natural History Museum in Londen met uitzicht op de Big Ben

Maak een minicruise naar het prachtige Londen voor slechts €93,50! Deze 3-daagse cruise brengt je van Hoek van Holland met de boot naar Harwich waar je met een luxe touringcar of met de trein naar Londen wordt gebracht.

Je hebt de hele dag de tijd in Londen voor je ’s avonds met de boot weer naar Nederland vaart.

Londen in kerstsfeer

Extra leuk is dat Londen nu helemaal in de kerstsfeer is. Overal zijn de winkels versierd en kun je naar hartelust kerstshoppen. Ook een aanrader is om Winter Wonderland in Hyde Park te bezoeken.

Dagprogramma:

Dag 1:

Vanaf 18.45 uur kun je inschepen aan boord van het schip. Het schip vertrekt om 22.00 uur. Aan boord is van alles te doen: je kunt de nieuwste films in de bioscoop bekijken, heerlijk dineren of een gokje wagen in het casino.

Stena Hollandica

Dag 2:

Om 06.30 uur komt de boot aan en volgt de ontscheping. Om 07.00 uur vertrekt de bus of de trein naar het centrum van Londen waar je om 09.00 uur aankomt. Je hebt de hele dag de tijd om deze geweldige stad te verkennen!

Ga lekker shoppen, geniet van de vele bezienswaardigheden, bekijk de stad vanaf de London Eye en eet een goede en vullende maaltijd in een pub. Genoeg te doen!

London Eye in Londen, Engeland

Om 19.30 uur vertrekt de bus of de trein weer terug naar Harwich. De Boot staat al op je te wachten. Om 23.00 uur vertrekt de boot weer naar Nederland.

Ook vanavond is er weer genoeg te doen aan boord. Na een prachtige dag val je heerlijk in slaap in je binnenhut.

Dag 3:

Om 08.00 uur komt de boot aan in Hoek van Holland en volgt de ontscheping.

2-persoons binnenhut

2-persoons binnenhut van de Stena Hollandica

Je verblijft in een 2-persoons binnenhut. Tegen een toeslag (12,50 euro per persoon) boek je een buitenhut.

Je hut beschikt over een stapelbed met boxspringmatrassen, een 2-zitsbank, een tafeltje, een bureau, een kaptafel, een telefoon en televisie. De hut beschikt over een badkamer met wastafel, douche, toilet, handdoeken, shampoo en zeep.