Hotel Matejko aanbieding

Krakau - Polen

Hotel Matejko in Krakau, Klein-Polen, Polen

Boek een 3-daagse reis naar Polen, inclusief je vliegticket voor Brussel-Charleroi en een comfortabel verblijf in 3 sterren Hotel Matejko. Nu voor €222!

Ga naar de aanbieding

Ben je op zoek naar goedkope stedentrip en wil je niet naar het geijkte Parijs, Londen of Barcelona? Ga dan naar de prachtige Poolse stad Krakau en verblijf in 3 sterren hotel Matejko in het historische centrum van de stad.

7,8 op Zoover

Je verblijft in 3 sterren hotel Matejko in Krakau. Dit hotel wordt op Zoover beoordeeld met een 7,8. Het hotel wordt vooral goed beoordeeld vanwege de uitstekende prijs/kwaliteit verhouding en de perfecte ligging in het centrum.

Ligging van hotel Matejko

Grote plein in het centrum van Krakau, Polen

Hotel Matejko is gevestigd in het oude centrum (het Stare Miasto) van Krakau en ligt op loopafstand van alle bezienswaardigheden. De grote markt is een van de mooiste pleinen van Europa en werd al in de dertiende eeuw gebouwd. Ook de gebouwen aan de grote markt en in het oude centrum zijn veelal uit de dertiende eeuw. De bekende Sint-Andreaskerk is nog ouder en stamt uit de elfde eeuw.

Wieliczka zoutmijn in Krakau, Polen

Vlakbij het hotel vind je de bushalte voor de bus naar de Wieliczka zoutmijn. Deze zoutmijn werd al gebruikt in de elfde eeuw en de gangen zijn in totaal maar liefst 300 kilometer lang. De mijn stond al op de allereerste Unesco werelderfgoedlijst ooit en wordt sinds de vijftiende eeuw bezocht door toeristen. Vanwege de heilzame lucht, vrij van luchtvervuiling, is er een kuuroord in de mijnen op 135 meter diepte gebouwd. Bijzonder!

Auschwitz Memorial in Polen

Wil je tijdens je verblijf in Krakau een excursie maken naar Auschwitz, dan kun je deze van te voren of ter plaatse boeken. Ik raad je aan om van te voren te reserveren omdat de excursie erg populair is en vaak snel vol raakt.

Verzorging

Ontbijt van Hotel Matejko in Krakau, Klein-Polen, Polen

Je verblijft op basis van logies en ontbijt. Iedere ochtend staat er een uitgebreid ontbijt voor je klaar in het ontbijtrestaurant.

Hotelkamer

Hotelkamer van Hotel Matejko in Krakau, Klein-Polen, Polen

Je hotelkamer is netjes en verzorgd ingericht. De kamer beschikt over onder andere gratis wifi, televisie, telefoon en een badkamer met douche en toilet.

p.p. v.a.
222,-
Ja, ik wil deze deal of bekijk andere opties

Hotel Matejko

8,0
  • 3 dagen
  • Logies
  • Incl. vlucht
  • Brussel-Charleroi
  • 2 personen
  • Aug 2024

Meer aanbiedingen bij: