Stedentrip Berlijn in Econtel Hotel Berlin Charlottenburg

ECONTEL Hotel Berlin Charlottenburg in Berlijn, Duitsland

Ga naar prachtig Berlijn en verblijf in 3 sterren ECONTEL Hotel Berlin Charlottenburg! Voor drie dagen betaal je slechts 79 euro en voor vier dagen 108 euro!

Deze aanbieding is inclusief:

  • Verblijf in 3 sterren ECONTEL Hotel Berlin Charlottenburg
  • 3 of 4 overnachtingen
  • Uitgebreid ontbijtbuffet
  • Gratis koffie, thee en water
  • Gratis kranten
  • Stadsplattegrond
  • 8,0 op Zoover

8,0 op Zoover

Je verblijft in 3 sterren ECONTEL Hotel Berlin Charlottenburg. Dit hotel wordt op Zoover uitstekend beoordeeld met een 8,0.

Ligging

Brandenburger Tor kerst in Berlijn, Duitsland

Het hotel heeft een ideale ligging, middenin de wijk Charlottenburg, in het centrum van Berlijn. Het hotel heeft een centrale ligging tussen de Berlijnse Muur, het Centraal Station en winkelstraat Kurfurstendamm. Tijdens een wandeling door het nabijgelegen park kom je langs Slot Charlottenburg, het grootste paleis van Berlijn.

Schattig meisje met haar moeder en de kerstman op de kerstmarkt van munster in duitsland

De mooiste tijd van het jaar om Berlijn te bezichtigen, is in de periode voor kerst. De stad is dan prachtig versierd en er staan honderden kraampjes op de kerstmarkt.

Verzorging

uitgebreid ontbijt

Je verblijft op basis van logies en ontbijt. Iedere ochtend staat er een uitgebreid ontbijtbuffet voor je klaar, zodat je voldoende energie hebt om Berlijn te verkennen.

Hotelkamer

Hotelkamer van ECONTEL Hotel Berlin Charlottenburg in Berlijn, Duitsland

Je hotelkamer is netjes en verzorgd ingericht. De kamer beschikt over onder andere televisie, telefoon, bureau en een kluisje. De badkamer is voorzien van een badkamer met een toilet en een douche.

Bekijk prijs en beschikbaarheid

ECONTEL Hotel Berlin Charlottenburg

8,0