Hotel Restaurant Ehrich aanbieding

Schömberg - Baden-Württemberg - Duitsland

Voor slechts €49 kun je nu 3 dagen genieten van Baden-Württemberg. Deze deal is inclusief een aangename accommodatie in 3 sterren Hotel Restaurant Ehrich.

Ga naar de aanbieding

Verblijf in het mooiste gebied van Duitsland: het Zwarte Woud! Ga lekker wandelen in de bossen of trek je warme laarzen aan als het heeft gesneeuwd.

Hotel Restaurant Ehrich: 7,4 op Zoover

Het hotel wordt op Zoover beoordeeld met een 7,4. Gasten waarderen vooral de service, hygiëne, prijs/kwaliteit en het eten.

Hotel Ehrich in Schömberg, Duitsland

Wellness

Het hotel beschikt over een heerlijk wellnesscentrum. Het heeft een sauna, een aromastoombad en een infraroodcabine. Daarnaast kun je een heerlijke massage, schoonheidsbehandeling of pedicure boeken.

Hotel Restaurant Ehrich

Grillhütte van Hotel Restaurant Ehrich

Hotel Restaurant Ehrich is een typisch Duits hotel in het prachtige Zwarte Woud, in het plaatsje Schömberg. Je geniet al van de weg er naartoe: hoge bergen, eindeloze bossen… de omgeving komt rechtstreeks uit een sprookjesboek. In de omgeving kun je in de winter zelfs wintersporten!

Het hotel heeft een lekkere open haard waar je na een dag wandelen of fietsen kunt bijkomen met een kop koffie of een kopje thee.

Hotelkamer

Hotelkamer van Hotel Restaurant Ehrich

Je hotelkamer is netjes en comfortabel ingericht. Iedere kamer heeft een balkon of een terras.

p.p. v.a.
49,-
Ja, ik wil deze deal of bekijk andere opties

Hotel Restaurant Ehrich

8,0
  • 3 dagen
  • Eigen vervoer
  • 2 personen

Meer aanbiedingen bij: