Landal De Strabrechtse Vennen: waar natuur en luxe samenkomen

Someren - Noord-Brabant - Nederland

Landal De Strabrechtse Vennen in Someren, Noord Brabant, Nederland, biedt een unieke vakantie ervaring midden in de natuur. Dit vakantiepark beschikt over aantrekkelijke, moderne accommodaties rondom een ​​recreatiemeer. Het park leent zich uitstekend voor een actieve vakantie in de natuur, met faciliteiten als een klimwand, een binnenzwembad en een indoorspeeltuin. De nabijheid van natuurparken als De Groote Peel en Strabrechtse Heide geeft je nog meer verblijfsmogelijkheden.

Landal De Strabrechtse Vennen reviews

Omdat Landal De Strabrechtse Vennen een nieuw park is zijn er op dit moment nog geen reviews beschikbaar.

Locatie Landal De Strabrechtse Vennen in Noord-Brabant

Landal De Strabrechtse Vennen is gelegen op een prachtige locatie in Someren, vlakbij de Groote Peel en Strabrechtse Heide. Deze locatie biedt uitgestrekte veenlandschappen en prachtige uitzichten, waardoor het ideaal is voor natuurliefhebbers. Bovendien ligt het park dichtbij bezienswaardigheden als Kasteel Heeze en Attractiepark Toverland, waardoor het een prima startpunt is voor diverse excursies.

Accommodaties

Het park biedt een verscheidenheid aan accommodaties, waaronder opties voor 4, 6 en 8 personen.
Elke accommodatie heeft een moderne inrichting en alle voorzieningen voor een comfortabel verblijf, waaronder een unieke privé-zwemspa voor ontspanning.

Faciliteiten

Landal De Strabrechtse Vennen beschikt over een ruim aanbod aan faciliteiten waaronder een binnenzwembad, parkwinkel, restaurant, binnenspeeltuin, klimwand en padelbaan.

Eten en drinken

De receptie, parkwinkel en restaurant bevinden zich in het centrale gebouw van het park.

Hondenbeleid

Landal GreenParks is alom bekend om de huisdiervriendelijke benadering van veel van haar parken.

Landal De Strabrechtse Vennen biedt een unieke combinatie van natuur, comfort en activiteiten en is de ideale bestemming voor jouw vakantie in Noord-Brabant. Met moderne accommodatie, geweldige faciliteiten en een prachtige locatie is dit park perfect voor zowel ontspanning als buitenavontuur.

Meer aanbiedingen bij: