Hotel Theater Figi – aan de rand van Zeist aanbieding

Zeist - Utrecht - Nederland

Hotel Theater Figi in Zeist, Utrecht

In een multifunctioneel complex aan de rand van Zeist vind je 4 sterrenhotel Hotel Theater Figi. Dit complex bestaat naast een hotel uit een theater, bioscoop, restaurant en vergader- en congreszalen. Ook Slot Zeist, op 5 minuten lopen van het complex, is onderdeel van Figi. Kortom: Figi is een perfecte uitvalsbasis voor recreatie in de meest brede zin van het woord.

Hotel Theater Figi: 7,8 op Zoover

4 sterrenhotel Hotel Theater Figi krijgt een 7,8 op Zoover, vanwege de centrale ligging, het uitstekende ontbijt en de keurige en schone kamers.

Ligging van Hotel Theater Figi

Hotel Theater Figi bevindt zich aan de rand van Zeist in de buurt van de Utrechtse Heuvelrug, in een afwisselende en bosrijke omgeving waar je fantastisch kunt fietsen of wandelen.

Slot Zeist in de provincie Utrecht

Maar ook in Zeist zelf kun je je uitstekend vermaken. Het heeft een gezellig centrum en een aantal mooie historische gebouwen. Op loopafstand van het hotel vind je de Slotlaan, waar je naar hartelust kunt winkelen, en het 17e-eeuwse Slot Zeist.

Ook Landgoed Vollenhoven, het Broeder- en Zusterplein en de Piramide van Austerlitz zijn de moeite van een bezoek waard. De laatste is een monument op het hoogste punt van de Utrechtse Heuvelrug, dat nog dateert uit de tijd van Napoleon.

Op ongeveer 10 minuten rijden van Zeist vind je de stad Utrecht. Ook hier kunnen liefhebbers van shoppen hun hart ophalen. Verder zijn er in Utrecht vele gezellige pleinen met terrasjes, indrukwekkende musea en historische bezienswaardigheden zoals de Dom.

Verzorging

Je hebt Hotel Theater Figi verschillende mogelijkheden voor je verblijf. Zo kun je verblijven op basis van logies en een ontbijtbuffet. Iedere ochtend geniet je dan van een uitgebreid ontbijt zodat je de dag goed kunt beginnen.

Maar er zijn ook arrangementen waarbij het diner erbij in zit. Je hebt dan naast het ontbijt ook nog een lekker 4-gangen diner.

Eten en drinken

Gebak van Hotel Theater Figi in Zeist, Utrecht

Het hotel beschikt over een à-la-carte-restaurant waar je kunt genieten van een uitgebreide lunch of een heerlijk diner. Ook is er een terras, waar je bij mooi weer in het zonnetje kunt genieten van een hapje en een drankje. Daarnaast is er een espressobar, waar je onder het genot van een kop koffie of thee het laatste nieuws kunt doornemen. Tip: het legendarische Figi-gebak! Verder is er nog een theatercafé waar je terechtkunt voor een lichte maaltijd.

Faciliteiten

Theaterzaal van Hotel Theater Figi in Zeist, Utrecht

Hotel Theater Figi beschikt over gratis wifi en parkeergelegenheid. Bijzonder is dat je het complex in principe niet hoeft te verlaten als je een avondje uit wilt. Er is namelijk een bioscoop waar alle nieuwe populaire films worden gedraaid en in het weekend zijn er meerdere shows van gerenommeerde (inter)nationale gezelschappen.

Hotelkamer

Hotelkamer van Hotel Theater Figi in Zeist, Utrecht

Je hotelkamer is voorzien van een werkplek, telefoon, televisie, minibar, broekenpers en een badkamer met douche, toilet en föhn. Het hotel heeft ook kamers voor mindervaliden.