Hotel Restaurant Ter Linde in Zuidwolde, Drenthe aanbieding

Zuidwolde - Drenthe - Nederland

Buitenherberg ter Linde in Zuidwolde, Drenthe

Geniet van heerlijk wellnessarrangement bij Hotel Restaurant Ter Linde in Drenthe. Bij je arrangement zit entree tot Sauna Thermen Zuidwolde inbegrepen.

Hotel Restaurant Ter Linde: 8,6 op Zoover

Je verblijft in 3 sterren Hotel Restaurant Ter Linde in het Drentse Zuidwolde. Dit hotel wordt op Zoover uitstekend beoordeeld met een 8,6.

Ligging van Hotel Restaurant Ter Linde

Buitenherberg ter Linde in Zuidwolde, Drenthe

Hotel Restaurant Ter Linde is een fijn 3 sterren hotel, gevestigd in een antieke 17e eeuwse boerderij, net buiten het dorpje Zuidwolde, in het zuiden van Drenthe. Het hotel staat tegenover sauna Thermen Zuidwolde en een bezoek aan deze sauna is inbegrepen tijdens je verblijf in Hotel Restaurant Ter Linde.

Hunebed in Drenthe

Hotel Restaurant Ter Linde ligt in het schitterende Reestdal, een uniek landschap met bossen, weides, heide en water. In de omgeving kun je prachtige wandelingen en fietstochten maken. In de buurt vind je ook Nationaal Park Dwingelderveld en binnen twintig minuten met de auto ben je in Kamp Westerbork. Dit voormalige concentratiekamp uit de tweede wereldoorlog is nu een museum en verteld alles over het leven van de gevangenen in Kamp Westerbork.

Trein in voormalig kamp Westerbork

Wil je liever naar een stad? Dan ben je in een mum van tijd in Hoogeveen, Zwolle of Meppel. Hier kun je lekker uit eten, winkelen of relaxen op een terrasje.

Sauna Thermen Zuidwolde

Sauna thermen Zuidwolde in Drenthe

Tijdens je verblijf in Hotel Restaurant Ter Linde is entree tot Sauna Thermen Zuidwolde inbegrepen. Sauna Zuidwolde beschikt over diverse sauna’s, zwembaden, whirlpools en een schoonheids- en massagesalon. Tijdens een dagje sauna in Thermen Zuidwolde kom je helemaal tot rust.

Verzorging

Dessert in Restaurant van Buitenherberg ter Linde in Zuidwolde, Drenthe

Je verblijft op basis van logies en ontbijt. Iedere ochtend staat er een uitgebreid ontbijt voor je klaar zodat je de dag goed kunt beginnen. Als je kiest voor het 3-daagse ontdek culinair Drenthe arrangement of het 3=2 Drenthe special arrangement is een 3-gangen diner in het restaurant van het hotel ook inbegrepen. In het restaurant wordt zoveel mogelijk met lokale en dagverse ingrediënten gewerkt, zodat je verzekerd bent van een uitstekende maaltijd.

Fiets huren

Fietsverhuur van Buitenherberg ter Linde in Zuidwolde, Drenthe

Drenthe is natuurlijk dé fietsprovincie bij uitstek. De provincie beschikt over honderden kilometers aan fietspaden door uitgestrekte heidevelden, dichte bossen, langs hunebedden en langs rivieren. Je kunt natuurlijk je eigen fiets meenemen naar het hotel, maar Hotel Restaurant Ter Linde biedt ook fietsverhuur aan.

Hotelkamer

Hotelkamer van Buitenherberg ter Linde in Zuidwolde, Drenthe

Je hotelkamer is ruim en comfortabel ingericht én biedt een schitterend uitzicht over de weilanden. De hotelkamer is voorzien van televisie, telefoon, gratis wifi en een badkamer met douche en/of bad en een toilet.

Bekijk prijs en beschikbaarheid

Hotel Restaurant Ter Linde

8,6