Dierentuin Wildlands en overnachting Hotel Het Witte Veen incl. ontbijt aanbieding

Witteveen - Drenthe - Nederland

Altijd al een keer in een oude Drentse boerderij willen logeren? Dan is 2 sterrenhotel Hotel Het Witte Veen echt iets voor jou. Het is de perfecte uitvalsbasis voor wandel-, fiets- en motorrijtochten in de omgeving. Hier kun je in alle rust van de prachtige natuur van Drenthe genieten.

Je boekt dit hotel nu met toegang tot dierentuin Wildlands in Emmen.

Hotel Het Witte Veen: 8,4 op Zoover

2 sterrenhotel Hotel Het Witte Veen krijgt een prachtige 8,4 op Zoover. Deze score heeft het hotel te danken aan het vriendelijke personeel, de uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding en het heerlijke eten.

Ligging en bezienswaardigheden

Hotel Het Witte Veen is gevestigd in een oude Drentse boerderij vlak bij het dorpje Witteveen. Het ligt midden in de driehoek Emmen-Hoogeveen-Assen, waardoor een uitstapje naar een van deze steden (of alle drie!) zeker tot de mogelijkheden behoort.

Een aanrader zijn de bossen en heidevelden van het Mantingerveld, waar je prachtige wandelingen kunt maken. Maar ook dierenpark Wildlands Adventure Zoo in Emmen is de moeite waard.

Schapen tussen de oude boerderijen in Orvelte, Drenthe

Of wat dacht je van een bezoek aan museumdorp Orvelte, dat volgens lezers van ANWB Kampioen een van de mooiste dorpen van Nederland is? In Schoonoord vind je museum Ellert en Brammert, waar de tijd een paar uur teruggezet wordt. Maar ook het Hunebedcentrum in Borger, waar het grootste hunebed van Nederland ligt, mag niet ontbreken op je lijstje. Het is nog altijd een mysterie hoe de grootste steen van meer dan 20 ton hier zo’n 150.000 jaar geleden terechtgekomen is.

Verzorging

Prairiehondje in Wildlands Adventure Zoo, Emmen

Je kunt bij het hotel kiezen uit verschillende arrangementen, waaronder een halfpensionarrangement, een dinerarrangement en een Wildlands Adventure Zoo Emmen-arrangement.

Eten en drinken

Restaurant van Hotel Het Witte Veen

In het uitstekende restaurant (op Zoover krijgt het hotel een 8,6 voor het eten) kun je aanschuiven voor een heerlijke ontbijtbuffet en smaakvol diner, bestaande uit allerlei Drentse lekkernijen.

Faciliteiten

Je beschikt in het hotel over gratis wifi en gratis parkeergelegenheid voor de auto. Er is bij het hotel een mogelijkheid om je eigen fiets te stallen in een afgesloten en overdekte ruimte, maar je kunt ook fietsen huren. Heb je een ebike meegenomen? Dan is het mogelijk om deze bij het hotel op te laden. Ook je huisdier is tegen betaling welkom.

Hotelkamer

Hotelkamer van Hotel Het Witte Veen

Het hotel heeft 25 kamers, die alle voorzien zijn van boxspringbedden, televisie, gratis wifi en een badkamer met douche en toilet. Er is ook een grote familiekamer van 80m2. Hier vind je naast de eerdergenoemde faciliteiten acht boxspringbedden, een zithoek, een grote tafel met krukjes en een badkamer met twee inloopdouches en twee toiletten. Op aanvraag zijn er kamers voor mindervaliden beschikbaar.