Hotel De Tippe aanbieding

Hierden - Gelderland - Nederland

Buitenbad in de avond van De Zwaluwhoeve in Wierden, Gelderland

Wellnessresort de Zwaluwhoeve

Op de prachtige Veluwe vind je wellnessresort de Zwaluwhoeve. De Zwaluwhoeve in het Gelderse plaatsje Hierden is eind vorig jaar helemaal vernieuwd. Meer sauna’s, meer ruimte, meer faciliteiten, nieuwe restaurants en meer rust om helemaal op te laden.

De kleedkamers zijn verplaatst en 4x groter gemaakt. Daarnaast is er nu een gastenlimiet. Om drukte te voorkomen gaat de deur dicht wanneer het te druk wordt. Samen met de grotere ruimtes overal is dit een hele fijne verbetering!

Liever in badkleding?

Ga jij liever in badkleding naar de Zwaluwhoeve? Deze geweldige aanbieding is ook geldig op badkledingdagen! Sauna’s, baden, restaurants, hamam, relaxruimtes en nog veel meer!

De Zwaluwhoeve is een groot wellnessresort dat over tal van faciliteiten beschikt. Zo vind je er fijne sauna’s zoals de sandelhout sauna, de rozensauna, de panoramasauna, de opgietsauna en het tepidarium.

Vrouwen in de sauna van De Zwaluwhoeve in Wierden, Gelderland

Tussen de sauna’s door kun je een bezoek brengen aan een van de heerlijke baden. Zo is er een kruidenbad dat altijd heerlijk ruikt, kun je baantjes trekken in het verwarmde buitensauna of lekker bubbelen in een van de hottubs.

Ben je verkouden? Dan raad ik een bezoek aan het stoombad aan! Inhaleer de weldadige stoom en voel alles weer loskomen.

Zoutsteengrot van De Zwaluwhoeve in Wierden, Gelderland

Wist je dat een bezoek aan de sauna heel goed is voor je gezondheid? Het verhoogt de weerstand, verbetert de stofwisseling, verzacht vermoeide spieren en het verlicht stress! Nog meer geweldige redenen dus om naar de Zwaluwhoeve te gaan!

Hotel de Tippe

Hotel de Tippe in Hierden, Gelderland

Op slechts 100 meter afstand van de Zwaluwhoeve bevindt zich het 4 sterren hotel waar je overnacht. Je hebt een tweepersoons kamer tot je beschikking. Bij het hotel kun je gratis parkeren en heb je ook gratis wifi.