Hotel de Lantscroon aanbieding

’s-Heerenberg - Gelderland - Nederland

Hotel de Lantscroon in 's-Heerenberg, Gelderland

Midden in het mooie Gelderse stadje ’s-Heerenberg staat 3-sterrenhotel de Lantscroon. Het is gevestigd in de aanbouw van een oud rijksmonument in het historische centrum van deze plaats. Het originele gebouw stamt uit 1450 en heeft nog dienst gedaan als Franse kostschool.

Het pand is inmiddels gerenoveerd en verbouwd, maar het historische karakter is wel bewaard gebleven.

7,2 op Zoover

3 sterrenhotel de Lantscroon krijgt een 7,2 op Zoover vanwege de ligging, het eten en de goede service.

Ligging

Het hotel ligt in ‘s-Heerenberg, in de streek Montferland. Deze bijzondere streek, vlakbij de Duitse grens, is ontstaan in de tweede ijstijd en heeft veel wandel- en fietsmogelijkheden. Het heuvelachtige landschap met het prachtige Bergherbos biedt plaats aan vele monumenten, molens en oude boerderijen.

Boslaan in het Bergherbos in Gelderland

Het oude stadscentrum van ‘s- Heerenberg met de stadswal en parkbos de Plantage trekken veel toeristen, evenals het kasteel Huis Bergh. Dit kasteel is omgeven door wallen en een slotgracht en binnenin kun je schilderijen van oude Italiaanse meesters bewonderen.

Ook de wekelijkse markt op het Stadsplein, de leuke winkels, terrasjes en vele andere bezienswaardigheden zijn een bezoek waard.

Het hotel ligt slechts een half uurtje rijden van Oberhausen, waar het grootste overdekte winkelcentrum van Europa te vinden is. Ook in Arnhem, dat zeer goed te bereiken is, kun je goed shoppen. Maar deze stad heeft ook veel cultuur te bieden, zoals het Openluchtmuseum en het Airborne Museum.

Sherman tank in het Airborne Museum Hartenstein in Oosterbeek, Gelderland

Vanuit de Lantscroon is het mooie dierenpark Burger’s Zoo ook snel en makkelijk bereikbaar, voor bijvoorbeeld een fantastische safaridag.

Zwembad en wellness

Het hotel heeft een jacuzzi en sauna, om heerlijk helemaal tot rust te komen.

Verzorging

Alle arrangementen zijn op basis van logies en ontbijtbuffet. Verder is de verzorging per arrangement verschillend. Kijk voor de verschillende mogelijkheden op de website van de reisaanbieder.

Eten en drinken

De bar van het hotel is dankzij zijn bijzondere vloer, buffetkast en smaakvolle inrichting een gezellige plek om iets te drinken. In de leeshoek kun je even heerlijk tot rust komen.

Bar van Hotel de Lantscroon in 's-Heerenberg, Gelderland

In het restaurant kun je terecht voor het ontbijt, de lunch en het diner. De tafels worden zeer sfeervol gedekt en de smaakvolle gerechten zijn seizoensgebonden.

Naast het restaurant bevindt zich een grote bibliotheek, die blijft groeien: gasten laten hier regelmatig boeken achter die zij zelf niet meer lezen. Als je het moeilijk vindt om te stoppen met lezen, is het zelfs mogelijk om hier van een drankje te genieten of zelfs je maaltijd te nuttigen!

Overige faciliteiten

Het hotel heeft gratis parkeergelegenheid en biedt ook gratis wifi.

Hotelkamer

Hotelkamer van Hotel de Lantscroon in 's-Heerenberg, Gelderland

De 40 comfortabele hotelkamers van Hotel de Lantscroon zijn voorzien van televisie, wekkerradio en een kluisje. De badkamers hebben een toilet, föhn en een bad of douche. Accommodatie voor mindervaliden is beschikbaar.