Hotel de Korenbeurs – vlak bij Nationaal Park de Biesbosch aanbieding

Made - Noord-Brabant - Nederland

Vrouw in kano in de Biesbosch

Aan de rand van Nationaal Park de Biesbosch vind je in het Brabantse dorpje Made het sfeervolle 4 sterrenhotel Hotel de Korenbeurs. Dit is de perfecte uitvalsbasis voor heerlijke fiets- en wandeltochten in de omgeving. Golfliefhebbers komen hier aan hun trekken: in de directe omgeving zijn maar liefst 8 golfbanen.

Ook een uitje naar de stad behoort tot de mogelijkheden: steden als Breda eHotel de Korenbeursn Oosterhout zijn goed bereikbaar. Ideaal als je musea wilt bezoeken of een dagje wilt shoppen.

Hotel de Korenbeurs: 7,9 op Zoover

Vanwege de ligging, het vriendelijke personeel en de mooie kamers krijgt 4 sterrenhotel Hotel de Korenbeurs een 7,9 op Zoover.

Ligging

Hotel de Korenbeurs ligt aan de rand van Nationaal Park de Biesbosch in de plaats Made. Vanwege het terrein is fietsen in de Biesbosch zelf lastig, maar in de Biesboschregio – rondom het Nationaal Park – kun je wel prachtige fietstochten maken. Een van de fietsroutes is die over de Amerdijk. Dit pad begint in het dorp Drimmelen en eindigt in Lage Zwaluwe. Onderweg kom je ogen en oren tekort.

Of trek je wandelschoenen aan en ga wandelen over verharde paden en drassig wetland. Maar ook een rondvaart door het park behoort tot de mogelijkheden.

Huizen en terras aan een gracht in Breda, Noord-Brabant

Steden als Oosterhout en Breda zijn goed bereikbaar vanuit Made. Hier kun je naartoe gaan als je zin hebt in een dagje winkelen en/of cultuursnuiven.

Oosterhout telt maar liefst 82 rijksmonumenten, waaronder de slotjes (huizen) van adellijke families. De eerste hiervan stamt uit de 13e eeuw. Helaas kunnen de slotjes kunnen alleen van buiten bezichtigd worden.

Breda heeft een heus kasteel in de binnenstad, maar ook verschillende prachtige kerken en musea. Ook de Begijnhof mag je zeker niet overslaan als je naar Breda gaat. Hier wonen nog altijd alleenstaande dames.

Verzorging

Je verblijft in het hotel op basis van logies en een uitgebreid ontbijtbuffet.

Eten en drinken

Restaurant van Hotel de Korenbeurs in Made, Noord-Brabant

Het hotel beschikt over een eigen bistro: Bistro de Taverne. Hier kun je genieten van allerlei kleine gerechtjes. Leuk weetje: de bistro was voorheen een koetshuis en paardenstal. ‘s Avonds kun je heerlijk dineren bij het stijlvolle restaurant Fundi, waar gekookt wordt met voornamelijk verse en regionale producten. Bij mooi weer is het terras geopend.

Faciliteiten

Er is een lift aanwezig in het hotel. Daarnaast kun je er fietsen huren en zijn er diverse wandel- en fietsroutes beschikbaar.

Hotelkamer

Hotelkamer van Hotel de Korenbeurs in Made, Noord-Brabant

Je hotelkamer is voorzien van draadloos internet, een televisie, minibar en bureau. Je hebt een eigen badkamer met douche en toilet. Eventueel kun je upgraden naar een luxe kamer. Dan heb je een massagedouche, extra lang bed en airconditioning.