Hotel De Borgh Zevenbergen

Hotel De Borgh Zevenbergen in Zevenbergen, Noord-Brabant, Nederland

In de stad Zevenbergen, in het noordwesten van de provincie Noord-Brabant vind je 3 sterrenhotel Hotel de Borgh Zevenbergen. Vanwege de centrale ligging ten opzichte van Breda, Rotterdam en Antwerpen is Zevenbergen de ideale uitvalsbasis voor een uitstapje naar een van deze steden.

Met de trein ben je er bovendien zó, want het hotel ligt op slechts enkele minuten van het station. Maar ga niet te snel de stadsgrens over: ook Zevenbergen zelf heeft veel moois te bieden. Wat dacht je van een stadswandeling langs verschillende woonhuizen die stammen uit de 17e eeuw en de 15e-eeuwse Catharinakerk?

8,7 op Zoover

Vanwege het zeer vriendelijke personeel, de goede keuken en de mooie, ruime kamers scoort 3 sterrenhotel Hotel De Borgh Zevenbergen een 8,7 op Zoover.

Ligging

Er is een uitgebreid fietsknooppuntennetwerk in de omgeving van het hotel. Fietsliefhebbers kunnen hier dus zeker hun hart ophalen. Extra leuk is dat er 9 zogenoemde deltapontjes zijn aangesloten op dit netwerk. Via deze pontjes kun je met de fiets naar de overkant varen.

Museum Mauritshuis in Willemstad, Noord-Brabant

Of wat dacht je van een bezoek aan Willemstad, een echte vestingstad waar de kanonnen nog op de kade staan? Hier kun je bijvoorbeeld het Mauritshuis bezoeken, dat in 1623 als buitenverblijf en jachtslot gebouwd werd in opdracht van prins Maurits, de zoon van Willem van Oranje. Verder kun je de vroeg 16e-eeuwse koepelkerk bezoeken. Dit was de eerste kerk in de noordelijke Nederlanden die speciaal voor protestantse diensten werd gebouwd. Ook is het hier mogelijk om deel te nemen aan een stadswandeling op zondag.

Maar er is meer te beleven rondom Zevenbergen. Zo vind je in Rucphen sneeuwattractiepark Skidome, waar je het hele jaar door kunt genieten van echte sneeuw. Is het te mooi weer voor sneeuw? Dan is een bezoek aan waterattractiepark Splesh in Hoeven een leuk idee.

Maar ook als je gewoon lekker wilt shoppen, is er genoeg keuze. Rotterdam, Etten-Leur, Breda, Antwerpen en Roosendaal zijn goed te bereiken vanaf je hotel.

Verzorging

Je verblijft bij het hotel op basis van logies en ontbijt.

Eten en drinken

Restaurant van Hotel De Borgh Zevenbergen in Zevenbergen, Noord-Brabant, Nederland

Er is in het hotel een warm ingericht, huiselijk grand café-restaurant. De menukaart biedt voor ieder wat wils, ook voor de kinderen. Ze mogen zelfs de keuken in om hun eigen dessert te maken!

Faciliteiten

Er is gratis parkeergelegenheid voor je auto en je hebt toegang tot gratis draadloos internet..

Hotelkamer

Hotelkamer van Hotel De Borgh Zevenbergen in Zevenbergen, Noord-Brabant, Nederland

Je ruime sfeervolle kamer is voorzien van een luxe boxspringbed, een televisie met uitgebreid zenderaanbod en een ligbad. Het hotel heeft geen kamers specifiek voor mindervaliden.