Stedentrip New York aanbieding

New York City - New York - Verenigde Staten

Central Park in New York, Verenigde Staten

Ga voor een 9-daagse stedentrip naar New York! Zo heb je uitgebreid de tijd om de stad te verkennen en die tijd heb je ook wel nodig: er is zóveel te zien en te doen in “the city that never sleeps!”

Deze 9-daagse stedentrip is een eenmalige aanbieding. Je vertrekt op 2 mei met de Dreamliner van Tui en vliegt naar de Verenigde Staten. Eenmaal daar verblijf je in Hotel Holiday Inn Hasbrouck Heights, dat uitstekend wordt beoordeeld op Zoover

8,6 op Zoover

Je verblijft in 3 sterren hotel Holiday Inn Hasbrouck Heights. Dit hotel in New Jersey wordt op Zoover uitstekend beoordeeld met een 8,6.

Ligging

Holiday Inn Hasbrouck Heights in New Jersey, Verenigde Staten

Hotel Holiday Inn Hasbrouck Heights is een zeer voordelig hotel en ligt in Hasbrouck Heights, New Jersey. Vanuit het hotel wordt je met de shuttlebus naar het busstation gebracht. Met de bus ben je binnen 25 minuten in hartje Manhattan!

Shuttlebus van Holiday Inn Hasbrouck Heights in New Jersey, Verenigde Staten

9/11 monument en museum

New York is een schitterende stad en absoluut een van de steden die je gezien moet hebben. Ik ben er afgelopen jaar vlak voor de kerst geweest. Ook ik ben 9 dagen geweest en ik kan je vertellen dat dat lang niet genoeg is om alle belangrijke bezienswaardigheden in New York te zien. Het zijn er gewoon te veel!

Ground Zero memorial

Ga zeker naar het 9/11 memorial en museum, op de plaats waar tot 11 september 2001 het World Trade Center stond. Van de gebouwen zijn slechts een paar resten over door de verschrikkelijke hitte die ontstond door de brand nadat de vliegtuigen de twee World Trade Center gebouwen binnenvlogen. Het is een zeer indrukwekkend monument en ook het museum geeft je koude rillingen.

Musical op Broadway

Broadway theater billboards in Times Square

Een andere aanrader is om een musical op Broadway te bezoeken. Het kost een paar centen (goede stoelen kosten al gauw een paar honderd dollar) maar is het geld meer dan waar. Het niveau van de spelers, de decors, de muziek en de verhaallijnen zijn zo ontzettend hoog!

Met een koets door Central Park

Koets in Central Park, New York

Wat ik absoluut niet had willen missen tijdens mijn bezoek aan New York was een ritje met een koets door Central Park. Wij hadden het geluk dat er een dik pak sneeuw viel en dat we in de koets (met een warme deken) door het met sneeuw bedekte park reden. Overal waren eekhoorntjes hun nootjes aan het uitgraven. Als jij in mei naar New York gaat, dan staat het hele park in bloei. Schitterend! Het handigste is om een ritje met de koets vooraf online te boeken. Je kunt ook bij het park in de rij gaan staan, maar het grootste gedeelte van de koetsen zijn vooraf geboekt en er wordt slechts sporadisch iemand uit de rij opgepikt waardoor de wachttijden kunnen oplopen tot en paar uur. Zonde van je tijd!

Verzorging

Amerikaans ontbijt

Je verblijft op basis van logies in Holiday Inn Hasbrouck Heights. In New York is het heel normaal om ’s ochtends ergens te gaan ontbijten en er is dan ook een groot aanbod van restaurants die al vroeg in de ochtend geopend zijn. Wil je liever in het hotel ontbijten? Dan boek je eenvoudig ontbijt bij.

Restaurants en bars

Bar van hotel Holiday Inn Hasbrouck Heights in New Jersey, Verenigde Staten

Het hotel beschikt over een restaurant en een bar.

Hotelkamer

Hotelkamer van hotel Holiday Inn Hasbrouck Heights in New Jersey, Verenigde Staten

Je hotelkamer is ruim opgezet en netjes ingericht. De kamer beschikt over onder andere gratis wifi, airco, telefoon, televisie, radio, kluisje, koelkast en koffie- en theefaciliteiten. De badkamer is voorzien van een bad en/of een douche, toilet en een föhn.

Bekijk prijs en beschikbaarheid

Holiday Inn Hasbrouck Heights

eld