Hajé Hotel Joure aanbieding

Joure - Friesland - Nederland

Verblijf in de waterrijke provincie Friesland en overnacht in 3 sterren Hajé Hotel Joure inclusief ontbijt!

Hajé Hotel Joure: 7,1 op Zoover

Je verblijft in 3 sterren Hajé Hotel Joure. Dit hotel wordt op Zoover beoordeeld met een 7,1.

Ligging

Rivier met zeilboten in Friesland

Hajé Hotel Joure ligt in Joure, tussen de plaatsen Sneek (17 minuten rijden) en Heerenveen (12 minuten rijden). In de omgeving vind je de vele meren waar Friesland bekent om staat en je kunt een bootje huren om vanaf het water de provincie te verkennen. Een andere manier om Friesland te ontdekken is per fiets of wandelend. Over de dijken heb je prachtige vergezichten en zie je de eeuwenoude dorpjes, kerken en boerderijen die gebouwd zijn op terpen om de plaatsen te beschermen tegen het water.

Mooie wandelingen kun je maken in de Friese wouden. In de eindeloze bossen zijn wandel- en fietspaden aangelegd zodat je een wordt met de natuur.

Hajé Hotel Joure

Hajé Hotel Joure in Joure, Friesland

Dit fijne 3 sterren hotel heeft een centrale ligging en een uitstekend restaurant waar je terecht kunt voor ontbijt, lunch, een drankje of een heerlijk diner. Op het terras aan het water kun je met mooi weer goed zitten en anders is er een schitterende binnentuin.

Andere faciliteiten van het hotel zijn een bibliotheek, lift, fietsverhuur, oplaadmogelijkheden voor de elektrische fiets, gratis parkeergelegenheid en gratis wifi. Huisdieren zijn, tegen betaling, toegestaan.

Verzorging

Ontbijt van Hajé Hotel Joure in Joure, Friesland

Je verblijft op basis van logies en ontbijt. Iedere ochtend staat er een heerlijk ontbijtbuffet voor je klaar zodat je de dag goed kunt beginnen.

Mindervaliden

Het hotel is toegankelijk voor mindervaliden maar heeft geen speciale aangepaste kamers in huis.

Hotelkamer

Hotelkamer van Hajé Hotel Joure in Joure, Friesland

Je hotelkamer beschikt over gratis wifi, telefoon, televisie en een badkamer met een douche en toilet.