Goedkoop genieten in de Verenigde Staten: Fly & drive Miami voor €309

Ocean Drive in Miami, Florida, Amerika

Nu Trump heeft gewonnen vanochtend is de verwachting dat de koers van de dollar flink zal dalen. Dat maakt een reis naar Amerika supergoedkoop, want je krijgt veel meer dollars voor je euro!

Voor slechts 309 euro boek je nu een Fly & drive naar Miami: je vliegt van Amsterdam naar Miami en huurt daar een luxeauto. Daarmee kun je het prachtige Florida gaan verkennen.

Deze aanbieding is inclusief:

  • Vlucht Amsterdam – Miami en v.v.
  • Huurauto van Alamo
  • Fullsize auto maar nu met gratis upgrade
  • Inclusief alle verzekeringen
  • Onbeperkt aantal mijlen

Je vlieg met Tuifly van Amsterdam naar Miami. Daar haal je op het vliegveld de auto op bij verhuurbedrijf Alamo. Je huurt een grote auto, een zogenaamde fullsize, maar je krijgt nu een gratis upgrade op de auto.

Deze auto is groot genoeg voor je reisgezelschap en je koffers. Ik heb deze aanbieding zelf meerdere malen geboekt en je krijgt echt een grote, Amerikaanse bak waarmee je relaxt over de wegen rijdt!

Bezienswaardigheden

Florida Keys

Natuurlijk is Miami een uitgebreid bezoek waard met het strand en de hotels in art-decor stijl. Daarna raad ik je aan om naar de Florida Keys te rijden. De Keys bestaan uit honderden eilanden voor de kust van Miami die helemaal naar beneden liggen in de richting van Cuba.

De eilanden zijn door een weg verbonden. Tussen de eilanden zijn bruggen gebouwd in de oceaan, waardoor je tussen het helderblauwe water doorrijdt!

Houten huisje in Key West, Florida, Amerika

Als je de hele weg aflegt kom je terecht op het eiland Key West. Dit eiland ligt dichterbij Cuba dan bij het vaste land van de Verenigde Staten en heeft een bijzonder karakter. Er hebben altijd veel homo’s, kunstenaars en schrijvers gewoond en die bevolking het eiland nog steeds. Er hangt een enorm vrije en gezellige sfeer en je vindt er prachtige oude, houten huisjes.

Everglades

Krokodillen in Everglades National Park, Florida, Amerika

Hou je van natuur? Ga dan zeker naar het Everglades National Park. Dit is een bijzonder ecosysteem dat op de werelderfgoedlijst van Unesco staat. Je vindt er de Amerikaanse krokodil en met een beetje geluk spot je de Floridapanter.

Zoals bij ons in Nederland bordjes langs de weg staan die waarschuwen voor overstekende herten, staan hier bordjes die waarschuwen voor overstekende panters!

Verkeersbord dat waarschuwt voor overstekende panters in Everglades Nationaal Park, Florida, Amerika

Met een airboat (een soort hovercraft) maak je een geweldige tocht door de Everglades en spot je onderweg heel wat krokodillen. In het nationaal park zelf kun je wandelen, fietsen of een mooie boottocht maken.

Orlando

Als je van attractieparken houdt, dan kun je een bezoekje aan de pretparkenhoofdstad van de wereld natuurlijk niet overslaan! Ga naar Orlando en bezoek wereldberoemde parken als Disney World, Universal Studios en Sea World. Daarnaast zijn er nog vele waterparken in de stad. Als je wilt kun je 2 weken lang iedere dag naar een ander pretpark.

Heb je niet zoveel tijd? Dan raad ik je het Magic Kingdom park van Disney World aan, het klassieke Disney Park, en Universal Studios.

Wizarding World of Harry Potter in Universal Studios in Orlando, Florida, Amerika

Zeker als je dol bent op Harry Potter moet je naar Universal Studios: 2 gedeelten van het park zijn helemaal ingericht als Zweinsveld en Londen. Drink een boterbiertje en geniet van de geweldige attracties hier. Het is allemaal zo echt en zo mooi gemaakt!