Ga kerstshoppen in Newcastle! Minicruise voor slechts €39 aanbieding

Newcastle - Engeland

vriendinnen winkelen tassen

Dit is echt een leuke aanbieding: voor slechts 39 euro ga je op minicruise naar het bruisende Newcastle. Je vertrekt met de boot vanuit IJmuiden, slaapt in een hut op de boot en komt ’s ochtends aan in Newcastle.

Hier heb je de hele dag om te shoppen en de stad te verkennen, voordat de boot ’s avonds weer afmeert. Na nog een nachtje op de boot kom je ’s ochtends weer aan in IJmuiden.

Deze aanbieding is inclusief:

  • 2 overnachtingen op de boot op basis van logies
  • Transfer naar het centrum van Newcastle en weer terug.
  • Bagage

Bagage

Bagage is inclusief. Je mag zoveel meenemen, maar vooral, mee terugnemen als je maar wilt. Shop till you drop! Koop een nieuwe garderobe en al je sinterklaas- en kerstcadeautjes in sprookjesachtig New Castle.

Door de koers van de Pond was winkelen in Groot-Britannië nog nooit zo goedkoop!

Cruiseschip van IJmuiden naar Newcastle

Entertainment

’s Avonds is er entertainment aan boord. Er is bingo en er zijn optredens. In het restaurant van het schip kun je eten en er zijn bars waar je een lekker biertje of cocktail kunt drinken.

Eigen ervaring

Ik heb deze minicruise een keer samen met mijn moeder gemaakt. We hebben heel veel lol gehad en zoveel gewinkeld dat we alle tassen amper nog konden dragen. In Newcastle kun je heel goed winkelen en er zijn genoeg restaurantjes waar je lekker wat kunt eten.

In de bar van het schip hebben we gezellig samen drankjes gedronken en we hebben meegedaan aan de Bingo. We hebben flink gelachen en het was zeker voor herhaling vatbaar!

Jesmond Dene Old Mill en waterval in Newcastle, Engeland

Keep beyond the Swing Bridge in Newcastle, Engeland